Loading...

Kinderčokoláda pořádá soutěž pro děti, které se nebojí pohybu

Tipy a novinky

Čím dál více dětí tráví čas u počítače, telefonu či tabletu. Většinou ani nevědí, že mají kolem sebe nádherný svět, v němž se dá pohybovat. A Kinderčokoláda se je v tom snaží podpořit. Značka spustila soutěž, v rámci níž mohou děti věnující se sportu vyhrát 10 000 korun na svou libovolnou aktivitu. Může jít třeba o turistiku, lezení po skalách, cyklistiku, lyžování a jakýkoliv další obyčejný sport. Jako naši čtenáři se možná budete divit, ale spousta rodičů nevede děti ani k těmto základním pohybovým aktivitám.

Na druhu pohybu nezáleží, hlavně ať dítě nesedí doma

Není potřeba své dítě hned nutit hrát fotbal, chodit na hodiny baletu či závodně dělat biatlon. Věnovat se nějakému sportu na takové úrovni je velmi časově i fyzicky náročné a ne každý pro to má vlohy a hlavně správné nadšení. O profesionální sportování tady ale vůbec nejde. Jak poukazuje Kinderčokoláda, každý pohyb, při němž se dítě dostane na čerstvý vzduch, je prospěšný. Mohou to být aktivity v lanovém parku, turistika, cyklistika či lyžování. Jestli se vaše dítě věnuje něčemu takovému, podporujte ho v tom – třeba tím, že ho přihlásíte do soutěže.

Kinderčokoláda dává mladým sportovcům finanční podporu i motivaci

Od poloviny září běží na portálu Kindercokolada.cz soutěž, do níž můžete přihlásit své dítě ve věku od čtyř do dvanácti let, které sportuje. Jak jsme již zdůraznili, vůbec nezáleží na druhu sportu, o čemž se ostatně přesvědčíte přímo na webu. Mezi soutěžícími se objevují fotbalisté, hokejisté, gymnastky, holčičky jezdící na koních, golfistky, plavkyně i lezci v lanových centrech. Kolikrát jsou to třeba pětileté děti, u nichž je opravdu radost vidět, že si zamilovaly nějaký pohyb. To se v dnešní době tak často nevidí.

Partnery soutěže se stali rychlobruslařka Martina Sáblíková, kanoista Martin Fuksa, fotbalista Pavel Kadeřábek a slovenská vodní slalomářka Jana Dukátová. Vaše dítě jednou může být stejně známé jako oni. Nakopnout ho může třeba právě soutěž od Kinderčokolády. Výherci totiž dostávají 10 000 korun na podporu sportovní aktivity. Stačí jen nahrát fotografii či video a sbírat hlasy, výherci jsou vyhlašováni každý týden. Více informací se dozvíte přímo na Kindercokolada.cz nebo na Facebooku Kinder.

Poslední aktualizace: 4.11.2016
Kinderčokoláda pořádá soutěž pro děti, které se nebojí pohybu na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu