Loading...

Kolos - vytvořte si turistické nebo expediční kolo na míru!

Tipy a novinky

Výběr kola na dlouhé výlety anebo expedice by se rozhodně neměl podcenit. Přeci jen volíte společníka na stovky či tisíce kilometrů, do větru i do deště, který vás nemůže někde nechat na holičkách. Správnou volbou kola si ušetříte nejednu starost na cestách. Představíme vám nový model konfigurovatelného kola značky Kolos, který je přímo stvořen pro účely náročné cykloturistiky – turistické kolo Kolos No4 a No5.

Základem každého kola je rám. Pánský i dámský rám turistického kola Kolos je vyroben z kvalitní oceli (CrMo), z trubek s proměnnou tloušťkou stěn (zesílené směrem ke svárům) a tak si zachovává své ideální vlastnosti a zároveň dosahuje nízké hmotnosti. Kvalitní ocelový rám je pro výkonovou i rekreační cykloturistiku nepřekonatelný – je pevný, trvanlivý, absorbuje vibrace a navíc je možné ho v případě nutnosti nechat snadno opravit.

Barva rámu je volitelná, je možné zvolit některou z předvybraných barev nebo jakoukoliv jinou barvu podle vzorníku RAL. Dále si pak volíte osazení různými komponenty a doplňky. Na výběr je 5 variant osazení Shimano (vždy kompletní řada), dále pak volba odpružení (vidlice či sedlovka), osvětlení, výběr pneu, sedel a gripů, nosičů atd. Všechny komponenty byly pečlivě vybírány s ohledem na jejich kvalitu a životnost, jedná se o produkty renomovaných značek Shimano, Humpert, SKS, Herrmans či Spanninga.

V rámci patnácti kroků v konfigurátoru Kolos si během okamžiku sestavíte kolo, jako by to byla nějaká obyčejná skládačka. Nechte si kolo v základním osazení, bez blatníků, nosičů či stojánku a vytvořte si lehké krosové kolo. Doplňte si kolo o blatníky, nosiče, stojan a držáky na láhve a vytvořte si špičkové trekingové kolo. Plně vybavené kolo s vyšší řadou osazení představuje spolehlivé expediční kolo.

Vyzkoušejte konfigurátor Kolos na www.kolosbikes.com.

Poslední aktualizace: 20.10.2015
Kolos - vytvořte si turistické nebo expediční kolo na míru! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu