Loading...

Konečně vyhrává tradice a kvalita z České republiky!

Tipy a novinky

V dnešní době je každý z nás zasypán různými reklamami na výrobky a zboží. Ale je to zboží a výrobky opravdu kvalitní? Nejsou potravinové produkty jen nastavené plnidly, případně dovezené ze zahraničí a přelepené etikety v Čechách? Na trhu je tolik „ryze“ českých produktů, ale kdo by se v tom opravdu vyznal, že? Vzpomínáte, jak za dob babiček bylo vše poctivé, tradiční a mnohem více chutné, než současná produkce, kterou můžete zakoupit v řetězcích, ale i malých obchodech. Nebyly zde dovezené potraviny, babičky si vystačily s tím, co posbíraly na zahrádce či v lese. Za doby babiček nebylo tolik chemických látek, zbytečných konzervantů a barviv. Babičky neznaly tolik alergií, jako je nyní mezi námi všemi.

Chcete si udělat radost, potěšit blízské, podarovat své obchodní partnery něčím skutečně tradičním a chutným? Je tu řešení, záruka 100% kvality a české tradice v podobě Českých bedýnek. České bedýnky aneb české tradiční kvalitní výrobky, spojují dva pohledy zlaté české ručičky v podobě dřevěné bedýnky ruční výroby a vyhlášené poctivé regionální výrobce z Čech a Moravy.

Proč vznikly? Česká republika nabízí tolik krásných míst, historických památek a hlavně dává spousty úžasných plodin, ze kterých vznikaly a vznikají skvělé výrobky. Proč nevytvořit výběr malých ochutnávek do krásných bedýnek z českého dřeva? Bedýnky jsou každá originál. Složení se mění v závislosti na ročním období, tak aby dodavatelé do bedýnek mohli zaručit 100% kvalitu svých produktů. Výroba bedýnek probíhá i ve spolupráci s lidmi se zdravotním postižením. Můžete nás sledovat na FB České bedýnky, či nakupovat rovnou na www.ceske-bedynky.cz.

Ptáte se kdo za konceptem Českých bedýnek stojí? Mladá maminka, vystudovaný chemik, která pečlivě již nějakou dobu sleduje obaly potravin a fandí farmářským a regionálním poctivým výrobcům. Navíc jsem se přes 11let se pohybovala ve farmacii, viděla spoustu diabetiků, alergiků, ale i onkologických nemocných a přemýšlela, který výrobek je vlastně "neškodný" a mohou si ho dovolit i tito zákazníci.

Vznikly České bedýnky, které budou přinášet sezoně řadu překvapení, do konceptu se zapojují další a další výrobci, pro které je zařazení do bedýnek "prestiž". Přinášíme záruku pro Vás zákazníky, že se při výběru a při nákupu u nás "nespálíte". Tak směle do toho, počet některých položek je omezen.

Přeji Vám Všem, ať si pochutnáte na obsahu Českých bedýnek, a ať Vám následně bedýnka z českého dřeva dobře poslouží jako dekorace bytu, či jako další "obal" pro další dárek. České bedýnky najdete na www.ceske-bedynky.cz, případně Aktuální informace na FB České bedýnky.

Poslední aktualizace: 1.2.2015
Konečně vyhrává tradice a kvalita z České republiky! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu