Loading...

KRÁTKÉ AKTUALITY Z TUNISKA

Tipy a novinky

Lingvistická konference v Hammametu

V Hammametu se od 26 do 28 března 2015 bude konat 1. mezinárodní lingvistická konference o funkčních systémech jazyků.

Veletrh "Tunisia golf show"

Od 28. do 31. května 2015 se bude v hlavním městě Tunisu konat 2. ročník golfového veletrhu, kde najdete jak vybavení golfových hřišť, tak vybavení pro hráče golfu profesionální i amatéry. Tento veletrh nese název "Golf pro všechny".

Oriflame v Tunisku

Švédská kosmetická firma Oriflame oslavila v listopadu loňského roku 1. výročí prodeje svých kosmetických produktů na tuniském trhu v hotelu v Gammarth. Této příležitosti využil ředitel tuniské pobočky p. Jonas Haeggqvistn se svým týmem k pozvání tuniských médií na tuto oslavu. Firma Oriflame, která má své pobočky v 66 zemích světa, je jednou ze společností s přímým prodejem kosmetiky, která zaznamenala velký obchodní nárůst v severní Africe. Získává si čím dál více Tunisanek svou nabídkou kosmetiky pro péči o tělo, obličej i svými parfémy, vše na přírodní bázi ve výborné kvalitě a za příznivé ceny, nezapomíná ani na muže a děti.

Dámy 2. republiky

Je jich 68 z celkového počtu 217 poslanců, což představuje 31,3% nového Parlamentu. Jsou původním povoláním advokátky, učitelky, vedoucí pracovnice, vědkyně, výzkumné pracovnice a je jim mezi 30 a 55 lety. Nejvíce jich bylo zvoleno za strany Nidaa Tounés (36 žen) a Nahdha (26 žen).

Více informací na: www.info-tunisko.cz

Poslední aktualizace: 25.2.2015
KRÁTKÉ AKTUALITY Z TUNISKA na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu