Loading...

Krkonoše na veletrhu Holiday World 2013

Tipy a novinky

Mezinárodní veletrh cestovního ruchu Holiday World 2013 je od neděle minulostí. Nad letošním 22. ročníkem převzal záštitu ministr pro místní rozvoj ČR Ing. Kamil Jankovský. Veletrh probíhal společně se 7. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro a Hotel a s 18. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v ČR Golf Show. Tak organizátoři účelově spojují jednotlivé světy cestování, golfu a stravování a představují je v co nejširší paletě odborníkům i zájemcům o nabídku využití volného času.

Krkonoše měly veletržní pult k dispozici tradičně ve stánku Královéhradeckého kraje, který byl letos vystavěn v duchu tématu "Žena a cestovní ruch". Na nevelkém prostoru byly vystaveny všechny propagační materiály všech partnerů Fondu cestovního ruchu a všech členských měst Svazku Krkonoše. Zájemci, kteří poptávali informace o horách a tištěné publikace jednotlivých míst, získali vše, co bylo k dispozici. Jakl uvedl Pavel Klapuš, manažer Svazku Krkonoše, veletržní stánek průběžně navštěvovali i podnikatelé z Krkonoš, kteří si tak chtěli ověřit, zda-li jsou jejich materiály prostřednictvím Svazku Krkonoše pro veřejnost skutečně v nabídce. „Věřím, že nikdo z nich nebyl zklamán,“ podotknul P. Klapuš.

Již několikaleté spojení prezentací turistických regionů pod jednotlivými kraji je účelové, snižuje neustále vzrůstající náklady všech, kteří se spolupodílí, ale neobejde se bez organizačních komplikací. Proto manažeři Svazku Krkonoše zvažují možnosti hledání cesty jak získat prostřednictvím EU finanční prostředky na vlastní veletržní stánek.

Alena Slachová, pracovnice Regionálního turistického informačního centra Krkonoše se sídlem ve Vrchlabí, která ve stánku obsluhovala veletržní návštěvníky, uvedla: „V letošním roce byl zaznamenán stejný zájem veřejnosti jako v roce minulém. Přesto jsme rozdali méně materiálů vytištěných jednotlivými krkonošskými městy a obcemi. A to především proto, že byl velký zájem o nové celokrkonošské propagační materiály Tipy na výlety, Krkonoše po celý rok, Dlouhé sjezdy a Krkonošská sezona. Návštěvníci u stánku tak dostali kompletní podklady.“ Zdá se, že tématicky zpracované informace z celých Krkonoš jsou tou správnou cestou jak rovnoměrně a spravedlivě propagovat aktivity a zajímavosti celého zájmového území.

Poslední aktualizace: 15.2.2013
Krkonoše na veletrhu Holiday World 2013 na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu