Loading...

Krkonoše pro Ukrajinu

Tipy a novinky

Antonina Lomachuk z Kyjeva, šéfredaktorka časopisu o cestování „Robinzon“, Roman Kozlovskyi z Oděsy, korespondent časopisů „Turizm i otdych“ a „Ukrajinský tourism“ a Andrii Anikin z Kyjeva, šéfredaktor ukrajinského časopisu „Mir turizma“ ve společnosti Anny Birkovské, ředitelky zastoupení CzechTourism na Ukrajině přicestovali do Krkonoš, resp. do Špindlerova Mlýna, v rámci press tripu, připraveného agenturou CzechTourism ve spolupráci se Svazkem Krkonoše. Během jednodenního poznávacího programu vyslechli řadu informací, projeli trať sáňkařské dráhy, vyjeli lanovkou na Medvědín, vyzkoušeli sněhovo – ledové koryto snowtubingu ve Sv. Petru, prohlédli wellness a sportovní centrum Orea Hotelu Horal a špindlerovský Aquapark.

Seznámili se s prostorami Turistického informačního centra při MěÚ. Obdrželi celokrkonošské propagační materiály, upomínkové a propagační předměty Špindlerova Mlýna. Vcelku živě se zajímali o široké spektrum témat.

V ranních hodinách je provázely sněhánky, odpoledne se nebe vyjasnilo a byly vhodné světelné podmínky pro fotografie, které jistě využijí ve svých žurnalistických výstupech, při kterých široké čtenářské veřejnosti představí nejvyšší české Hory.

Na Ukrajině se prý o lyžování v Čechách začíná zajímat čím dál více lidí. Protože je poptávka po české lokalitě zřejmá i ze strany čtenářů turistických časopisů, vyrazili jejich šéfredaktoři a novináři zjistit podrobnější informace. Tedy i v tomto případě, tak jako v kterémkoliv jiném „byznysu“, nabídka koresponduje s poptávkou, a opačně. Když šéfredaktor vnímá, že je zájem čtenářů dočíst se o českých Krkonoších, materiál jim přinese. Z toho zas mohou vytěžit Krkonoše, popularizované u cílové čtenářské skupiny, která se chce dovědět více. Poděkování patří všem, kteří se na přípravě a realizaci press tripu spolupodíleli.

Poslední aktualizace: 22.2.2012
Krkonoše pro Ukrajinu na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu