Loading...

Lázně Poděbrady se zimní 30% slevou

Tipy a novinky

Byl pro vás konec roku náročný? Chtěli byste si odpočinout, nechat o sebe hýčkat a k tomu zažít luxusní wellness zážitek spojený s příjemným pobytem v krásném lázeňském městě Poděbrady? Neváhejte a přijeďte strávit nový rok 2017 k nám, nyní se speciální zimní slevou. Ubytováni nabízíme v krásných čtyř a tří hvězdičkových hotelech, které jsou umístěny přímo v centru Lázeňské kolonády nebo v její těsné blízkosti. Mezi nejoblíbenější patří Hotel Libenský a Hotel Zámeček, který vyniká svojí unikátní architekturou a stylovou kavárnou v Modrém salonku. Gastronomické služby, bohatý kulturní program a možnost procházek kolem Labe, to vše dělají z Lázní Poděbrad příjemné místo k vašemu odpočinku. Přidejte se k tisícům spokojených klientů, kteří si naše lázně jednoduše zamilovali.

K vybraným pobytům od 2.1. 2017 do 10.2. 2017 nabízíme akční 30% zimní slevu. A jak slevu uplatníte? Jednoduše si vyberte některý z prodávaných pobytů na našich stránkách http://www.lazne-podebrady.cz/pobyty a v objednávkovém formuláři zadejte speciální slevový kód „zimni sleva“. Kontaktovat můžete také naše callcentrum na telefonu +420 325 606 500. Pokud si z nabídky pobytů nevyberete, rádi vám sestavíme pobyt přesně na vaše přání. Sami si zvolíte dobu pobytu, procedury a kde chcete být ubytováni. Pozor: Tato slevová nabídka je časově omezená, neváhejte a objednávejte ještě dnes. Více informací o akční slevě naleznete přímo na stránkách: http://www.lazne-podebrady.cz/zimni-sleva.

Tip: Na měsíc leden jsme si pro vás připravili spoustu akčních pobytů jako Lednové radovánky v Poděbradech či Víkend nebo týden splněných přání na Zámečku. Chcete potěšit vaše blízké? Lázeňský pobyt je dárkem pro každou příležitost. Darujte relaxaci a pohodu v krásném prostředí města Poděbrad. Darujte pobyt v lázních a udělejte radost svým blízkým nebo přátelům. Dárkový poukaz pro vás vystavíme jak na konkrétní lázeňský pobyt, tak na zvolenou finanční hodnotu. V druhém případě si obdarovaný může vybrat pobyt a program podle svých přání.

Sledujte naše webové stránky www.lazne-podebrady.cz nebo náš profil na facebooku.

Budeme se těšit na vaši návštěvu. Nejen na srdce jsou Poděbrady.

Poslední aktualizace: 20.12.2016
Lázně Poděbrady se zimní 30% slevou na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu