Loading...

Letní dovolená v Čechách - chaty a chalupy k pronajmutí

Tipy a novinky

Chaty a chalupy - léto 2013

Proč si neužít dovolenou v českém stylu? Nabízíme vám Chaty a chalupy k pronajmutí po celé České republice a to i po celý rok. Český ráj, jižní Morava nebo jižní Čechy - kam se letos podíváte?

Naše tipy na strávenou dovolenou jsou skvělým výchozím místem pro nové zážitky. Nabízíme kvalitně vybavené chaty a chalupy za skvělé ceny jak pro rodiny, ale i pro větší skupiny. Relaxujte s námi. Prožijte romantiku v apartmánu, nebo dobrodružství v hausbótu (obytné lodi). Vyberte si podle chuti a vyrazte na toulky krajinou, stačí si jen vybrat, ve kterém koutě krásné České republiky budete trávit letošní dovolenou snů. Co třeba nějakou chatu či chalupu přímo s bazénem, hodí se pro ty, kteří nejraději leží u vody a užívají si pohodu, slunce a relaxují jen tak u bazénu. Pro aktivní turistiku nabízíme levné ubytování v chatách a chalupách k pronajmutí na horách, pro milovníky koupání v přírodě zase apartmány nebo chaty a chalupy v blízkosti rekreačních rybníků.

Česká republika - levná dovolená a ubytování
Pro klienty, kteří preferují ubytování se stravou (polopenze i plná penze), nabízíme kemp a chaty Stříbrný rybník, rekreační areál Pecka a Vysoká Srbská nebo chatky a kemp Ostružno. Všechna tato místa jsou vhodná pro pořádání např. škol v přírodě, školních výletů a táborů, ale i jako ubytování pro rodiny s dětmi.

Poslední aktualizace: 23.7.2013
Letní dovolená v Čechách - chaty a chalupy k pronajmutí na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu