Loading...

Lyžujte v Rakousku od 9 Euro na den!

Tipy a novinky

Výhodný sezónní skipas SunnyCard do 8 vyhlášených středisek v rakousku

Se sezónním skipasem SunnyCard a letošní novinkou SunnyCard Plus se stává lyžování cenově dostupnou zábavou pro každou rodinu. Neboť s tímto sezónním skipasem je možné lyžovat již od 9 Euro na den. Díky rodinnému bonusu platí pouze rodiče a děti do 10 nebo 15 let získají sezónní skipas zcela zdarma.

SunnyCard je platná v osmi vyhlášených rakouských střediscích: Hinterstoder, Wurzeralm, Kasberg, Hochficht, Heiligenblut, Kössen, Lackenhof am Ötscher a Hochkar.

A v případě dražší varianty SunnyCard Plus také ve špičkovém Švýcarském středisku Savognin a na ledovci Schnalstaler Gletscher v Itálii.

Děti lyžují celou zimu zdarma!

Se SunnyCard je lyžování obzvláště výhodné pro rodiny s dětmi díky jedinečné rodinné akci:

  • Pokud si zakoupí sezónní skipas SunnyCard oba rodiče, obdrží všechny děti do 15 let (r. n. 2001 a mladší) žijící v této rodině sezónní SunnyCard zdarma.
  • Pokud si zakoupí sezónní skipas SunnyCard jeden rodič, obdrží všechny děti do 10 let (r. n. 2006 a mladší) žijící v této rodině sezónní SunnyCard zdarma.

V případě uplatnění rodinného bonusu je nezbytné předložit doklad prokazující věk a přímý rodinný vztah dítěte!

Kupte si SunnyCard do konce října se slevou 20%

Zajistěte si včas nejvýchodnější cenu pro vaše celosezónní zimní radovánky a kupte si v předprodeji do konce října 2015 sezónní skipas SunnyCard nebo SunnyCard Plus se slevou 20%.

Přesné ceny a objednávkový formulář SunnyCard/SunnyCard Plus ZOBRAZÍTE ZDE.

Lyžování od 9 € na den!

Cena vypočtena na příkladu rodiny 2 dospělí + 2 děti do 15 let

Vaše investice: 2x SunnyCard pro dospělé (při kou­pi do 31. 10. 2015) = 2 x 370 € = 740 eur (obě děti mají SunnyCard zdarma!)

Cena za 1 den lyžování při 20 lyžařských dnech v průběhu celé sezóny = 740 € / 20 dní / 4 osoby = 9,25 €

Přes 200 km sjezdovek na jeden společný skipas!

V pohádkové krajině rakouské strany Šumavy nedaleko Lipna a jen 3 hodiny autem z Prahy se nachází skiareál Hochficht, který je s 21 km sjezdovek a moderní infrastrukturou pro rodiny s dětmi nejlepším rakouským skiarálem mimo Alpy.

Pouhých 160 km od hranic s Jihočeským krajem se nachází oba skiareály Lackenhof am Ötscher a Hochkar. Lackenhof je velmi oblíben u rodin s dětmi, Hochkar je proslulý svou sněhovou jistotou a láká především vyznavače freeride.

Hinterstoder je největším hornorakouským lyžařským střediskem a spolu sousedním areálem Wurzeralm jsou velmi snadno dostupné z dálnice Pyhrnautobahn. Wurzeralm se soustředí na rodiny s dětmi a vyniká několika alpskými chatami s tradiční rakouskou pohostinností. Hinterstoder platí za opravdové lyžařské eldorádo - od sjezdovky Hannese Trinkla, na které se jezdí světový pohár až po mnohé modré sjezdovky, na kterých si dosyta užije celá rodina.

Rovněž v Horním rakousku leží skiareál Kasberg, rodinné středisko vhodné pro začátečníky i pokročilé, které zaujme svým velkolepým Freestyle parkem.

Dojemnou kulisu nabízí skiareál Grossglockner/Heiligenblut. Zde si užijete zimní radovánky s pohledem na nejvyšší rakouskou horu od začátku zimy až do jara.

V Tyrolsku leží skiareál Hochkössen přezdívaný „action hill“. Nachází se v jednom ze sněhově nejjistějších regionů rakouska a uchvátí vás dech beroucími panoramaty, skvěle upravenými sjezdovkami všech náročností a původní regionální gastronomií.

Více info o našich lyžařských areálech si v českém jazyce PŘEČTETE ZDE.

Poslední aktualizace: 16.10.2015
Lyžujte v Rakousku od 9 Euro na den! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu