Loading...

Mezinárodní turistický veletrh REISEN HAMBURG 2013 – příležitost oslovit perspektivní trh

Tipy a novinky

6. – 10. února 2013, Hamburg

Letošní letní sezóna je v plném proudu, subjekty působící v cestovním ruchu by však pomalu měly přemýšlet, jak přilákat zákazníky v roce příštím. Atraktivní možnost k oslovení nových klientů a distributorů nabízí mezinárodní veletrh cestovního ruchu v Hamburku, který je nejen největším turistickým veletrhem na movitém severu Německa, ale zároveň jedním z nejatraktivnějších veletrhů cestovního ruch pro širokou veřejnost u našich západních sousedů vůbec.

Na 64 tis. návštěvníků každoročně přichází na veletrh REISEN HAMBURG načerpat inspiraci a získat konkrétní informace i rady. Klientů, kteří před anonymní online komunikací upřednostňují osobní kontakt, je totiž stále dost.

Stěžejními tématy letošního ročníku jsou rodinná dovolená, pěší turistika, kempování, karavaning a cyklistika.

Organizátorský tým se snaží veletrh REISEN HAMBURG co nejvíce zatraktivnit pro návštěvníky i vystavovatele. Proto budou i nadcházející ročník ozvláštňovat „zážitkové ostrůvky“, stejně jako letos cyklo-parkur nebo karavanové jeviště. Veletrh tak bude objevitelskou cestou pro všechny cílové skupiny – mladé a staré, rodiny, páry i samotné cestující.

Bližší informace o veletrhu REISEN HAMBURG a možnostech prezentace naleznete na http://reisenhamburg.de. S případnými dotazy se obracejte na oficiální zastoupení hamburské veletržní společnosti v České republice, firmu Naveletrh s.r.o., na info@naveletrh.cz.

Poslední aktualizace: 20.8.2012
Mezinárodní turistický veletrh REISEN HAMBURG 2013 – příležitost oslovit perspektivní trh na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu