Loading...

Mít doma ušní svíčky v lékárničce se vyplatí!

Tipy a novinky

Už jste někdy slyšeli o ušních svíčkách? Jsou vhodné nejen na klasickou očistu vašich uší.

Ušní svíčky nabízí rychlou pomoc i preventivní ošetření při mnoha obtížích. Jedním vrzem se tak zbavíme potíží, které nás trápily třeba i dlouhé roky. Jak je to možné?

Jedná se o bavlněné trubičky, ručně vyráběné ze 100% zdravotně nezávadné tkaniny, vysoce čištěného včelího vosku a parafínu s přídavkem bylinných esencí (eukalyptový, levandulový, konopný olej, apod.).

Hořením speciálně upravené svíce vznikne mlha, která proudí do celého ušního ústrojí, kde dochází ke změkčení ušního mazu a jeho posunutí společně s nečistotami ven. Vlivem tepla z kouře ušní svíčky a podtlaku vzniklého komínovým efektem dochází k vyrovnávání tlaku v oblasti hlavy, ucha a krku přes Eustachovu trubici. Léčebný efekt je zaznamenán u migrén, infekčních onemocnění dýchacích cest, nespavosti, nedoslýchavosti, problémech s očima, depresích, únavě a poruchách sluchu nebo například čichu. Ušní svíčky jsou určené všem, kteří si chtějí ošetřit sluchového ústrojí nebo si odstranit vodu z ucha, mohou být velmi prospěšné i pro osoby, které pracují v prašném prostředí či pro osoby trpící tlakem v uších při pobytu na horách nebo v letadle (vhodné také pro piloty, letušky, potápěče, horolezce apod.).

Objevte prastarou formu přírodní receptury indiánů a medicinmanů a dopřejete si tak zaslouženou relaxaci a značnou úlevu. Kvalitní ušní svíčky vyráběné ručně z včelího vosku s příměsí bylinných silic zakoupíte v internetovém obchodě KariKari.cz.

Poslední aktualizace: 11.12.2012
Mít doma ušní svíčky v lékárničce se vyplatí! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu