Loading...

Na výstavě STŘECHY, STAVBA, ZAHRADA můžete získat peníze zpět za nákup nové střechy Satjam!

Tipy a novinky

Střechy, Stavba, Zahrada – již 26. ročník odborného stavebního veletrhu, se uskuteční ve dnech 16. – 18. března na Výstavišti Černá louka. Výstava se stane dějištěm setkání jak odborné veřejnosti, tak koncového zákazníka s významnými osobnostmi stavebního oboru

Stavebnictví se pozvolna vzpamatovává z následků ekonomické recese a nastává postupné oživení. České i zahraniční společnosti tak znovu cítí dobrou příležitost pro prezentaci svých výrobků a služeb na výstavách. Představí se zde novinky a trendové výrobky z oblasti klasických a moderních střešních krytin, zdicích, zateplovacích a izolačních materiálů, stavebních technologií a řemesel. Spatřit můžete i nízkoenergetické stavby, stavební materiály, technické zařízení budov apod.

Mimo vystavovatelů, se na návštěvníky také těší odborné poradny, kde si může každý návštěvník zajít s konkrétním dotazem. Vyhledávanou součástí veletrhu je i doprovodný program. Připraveny budou poradny na téma Komíny, Krby a Kamna, Feng Shui. Bohatý program doplní učňovské soutěže, kde studenti zabojují o nejlepší ztvárnění zadaného úkolu. Těšit se také můžete na přednášky, které budou neméně zajímavé např.: "Dřevostavba na zemních vrutech KRINNER - jak začít, postup při založení stavby" nebo hodně diskutované EET a mnoho dalších zajímavých témat.

Hlavním lákadlem pro návštěvníky bude jednoznačně soutěž

„Získej peníze zpět za nákup nové střechy od společnosti SATJAM“

Jak se zapojit do soutěže a podrobnější informace se dozvíte přímo na jejich stánku.

Více informací na www.cerna-louka.cz

Otevírací doba:
16. - 17. 3. 10:00 - 18:00 hod.
18. 3. 10:00 - 16:00 hod.

Cena vstupného:
Dospělí 50,- Kč
Děti, studenti, důchodci, ZTP 30,- Kč

Hromadný vstup (pro školy) 20,- Kč

Platí VIP karta 2017

Poslední aktualizace: 13.2.2017
Na výstavě STŘECHY, STAVBA, ZAHRADA můžete získat peníze zpět za nákup nové střechy Satjam! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu