Loading...

Návštěvníky do Kuksu láká snímek známého režiséra

Tipy a novinky

Krásu barokního areálu v Kuksu bude propagovat nový filmový spot. Natočil ho renomovaný dokumentarista a režisér Steve Lichtag, který se proslavil dokumentem o Velkém bílém žralokovi a v prosinci loňského roku strávil měsíc v Indii při natáčení dokumentu o dalajlámovi.

„Čtyřminutový snímek představí divákovi jak barokní areál v Kuksu, tak nejbližší okolí“, říká Jiří Skalický, ředitel Revitalizace KUKS o.p.s. Ve snímku vystupuje jako průvodce postava malého chlapce, který navštíví oblíbené atraktivity a akce v Kuksu, jakými jsou lapidárium soch v hospitalu, festival barokního divadla a opery Theatrum Kuks nebo zářijové Vinobraní. „Společně s divákem nahlíží do různých zákoutí kukského údolí, jako je například barokní lékárna v hospitalu, ale i opomíjený lázeňský břeh na protější straně Labe či Braunův Betlém. Spot si, zatím, můžete prohlédnout na portálu agentury CzechTourism kudyznudy.cz a webu revitalizacekuks.cz.“, dodává Jiří Skalický.

Spot bude sloužit k propagaci Kuksu a jeho okolí na veletrzích cestovního ruchu v České republice i zahraničí, různých workshopech, v informačních centrech a jeho zkrácená verze je určena jako televizní upoutávka. Snímek je součástí projektů na rozvoj cestovního ruchu.

Revitalizace KUKS o. p. s. je obecně prospěšná společnost založená Královéhradeckým krajem a obcí Kuks. Pomáhá s rozvojem Kuksu tak, aby se tyto bývalé barokní lázně staly lákavým cílem turistů, ale přitom zůstaly příjemným místem pro život místních.

Filmový spot vznikl v rámci projektu Kuks – Braunův kraj, který je spolufinancován Regionálním operačním programem NUTS II Severovýchod, jako jedna z mnoha aktivit naši společnosti.

Spot si můžete prohlédnout na adrese
http://www.revitalizacekuks.cz/kuks-a-okoli/

Poslední aktualizace: 28.2.2012
Návštěvníky do Kuksu láká snímek známého režiséra na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu