Loading...

Nechte se hýčkat jako v ráji v GrandHotelu Lienz

Tipy a novinky

Vychutnejte si ošetření Anti-aging, fitness a Fine Dining

Rakouský GrandHotel Lienz*****, který byl zvolen World Travel Awards jako hlavní Wellness Spa hotel na světě, představuje speciální omlazovací balíček pro rok 2013. Ideální jak pro muže, tak i ženy. Užijete si zde luxus, který obohatí nejen smysli ale i vaše tělo – od gurmánských jídel až po překrásná apartmá, každodenní fitness programy a další různé programy pro ošetření těla.

GrandHotel Lienz***** je situován v krásném prostředí. Stojí na zelené louce na břehu řeky Isel v oblasti obklopené majestátními horami, toto umístění hotelu je vynikající pro odpočinek a turistiku a tím získává skvělou pozici v oblasti cestovního ruchu.

Od 8. května do 31. října 2013 nabízí GrandHotel Lienz pobyt all-inclusive za € 1.179 na osobu a od 1. listopadu do 15 prosince 2013, si můžete vše vychutnat pouze za € 979 na osobu.

"Anti-aging" balíček se skládá z 5 dní v Superior pokoji s výhledem na krásné pohoří. Snídaně zde jsou formou bufetu a večeře jsou opravdové gurmánské zážitky o pěti chodech. Balíček dále obsahuje: 1 "Anti-aging" ošetření obličeje na míru podle vašeho typu pleti, masáže: 1 zpevňující Fibro stimulační, 1 účinnná maska s aktivními látkami, 1 oční Express-lifting masáž, 1 Cellcosmetic ruční masáž, 1 aktivující vodní masáž - Hydro-peeling, 1 Keraskin masáž s Fibro-stimulací se zaměřením na problémové oblasti, 1 ošetření dekoltu a ošetření pro zpevnění poprsí, 1 egyptský zábal "Anti-aging", 1 Aqua Lipidium masáž celého těla, 5 „Tibeťanů“ tibetská masáž. Dále cvičení na břicho, nohy a zadeček, izometrické cvičení celého těla, tonizační cvičení, a cvičení na spalování tuků - aerobní cvičení a protahovací cvičení … Vše naleznete v našem týdenním speciálním fitness programu (viz denní rozvrh). Dále každý obdrží wellness tašku s načechraným županem, ručníky a pantofle pro použití během pobytu. Také využívání všech zařízení v oblasti wellness a fitness (vnitřní a venkovní relaxační bazén, komplex saun, parní lázně, solárium, atd...); a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

V GrandHotelu Lienz se budete cítit nejen mladší, ale hlavně tak budete i vypadat.

Pro více informací, navštivte stránky GrandHotelu Lienz

Poslední aktualizace: 14.3.2013
Nechte se hýčkat jako v ráji v GrandHotelu Lienz na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu