Loading...

NEJVYŠŠÍ LEGO® VĚŽ POSTAVÍ DĚTI V PRAZE, VÝŠKOU PŘEKONÁ HRANICI 32 METRŮ.

Tipy a novinky

Nejvyšší věž z kostiček LEGO® vyroste první týden v září na prostranství před nákupním centrem Arkády Pankrác na Praze 4. Svou výškou více než 32 metrů se přiblíží nejvyšší budově v Praze, která stojí také na pražském Pankráci. S její stavbou pomohou děti i dospělí z Prahy a širokého okolí.

LEGO věž začnou malí i velcí LEGO stavitelé tvořit ve středu 5. září 2012, velké finále stavění pak bude v sobotu 8. září,“ říká Markéta Zahradníčková ze společnosti LEGO a dodává: „Očekáváme, že pokoříme nový rekord a věž doroste výšky více než 32 m, stane se tak nejvyšší věží z LEGO kostiček, která kdy byla postavena.“

Na místě bude po celou dobu pro děti i rodiče připraven zajímavý doprovodný program (zóna volného stavění z LEGO kostiček, Ninjago zóna, prostor pro nejmenší s LEGO DUPLO kostkami).

Další užitečné informace, postup příprav a stavby den za dnem najdete od 17. 8. na stránkách www.facebook.com/LEGOvez.

O společnosti LEGO:

LEGO Group založil v roce 1932 Ole Kirk Christiansen. Jméno 'LEGO' je zkratka ze dvou dánských slov a znamená "hrát dobře." Společnost prošla z otce na syna a je nyní ve vlastnictví vnuka zakladatele. Za posledních 80 let firma prošla velkým vývojem, kdy z malé truhlářské dílny vyrostl moderní, globální podnik, který je nyní z hlediska prodejů pátý největší výrobce hraček na světě. Mateřské sídlo má v Billundu v Dánsku, ale LEGO produkty jsou prodávány ve více jak 130 zemích světa.

Poslední aktualizace: 13.8.2012
NEJVYŠŠÍ LEGO® VĚŽ POSTAVÍ DĚTI V PRAZE, VÝŠKOU PŘEKONÁ HRANICI 32 METRŮ. na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu