Loading...

Nightwish ve speciálním dvouhodinovém setu! Nenechte si ujít!

Tipy a novinky

Nightwish ve speciálním dvouhodinovém setu! Nenechte si ujít jejich jediné vystoupení u nás, stejně tak jako první vystoupení britských James. Vše během 21. ročníku festivalu Benátská noc.

Už je to potvrzeno! Anoncované vystoupení legendárních Nightwish v sobotu večer (27. července) bude naprosto unikátní. Nejen proto, že u nás poprvé vystoupí se zpěvačkou Floor Jansen, ale také proto, že půjde o dvouhodinový koncertní set domluvený speciálně pro festival Benátská noc. Podle neoficiálního sdělení jejich managementu neplánují v Čechách další koncert v horizontu minimálně dvou let. Máte tak unikátní příležitost vidět Nightwish v sestavě, které u nás ještě nebyla a možná se již nikdy nezopakuje.

Britská kapela James si do Čech přijede vůbec poprvé zahrát také na festival Benátská noc. Jejich proslulé hity "Come Home", "Sit Down" nebo "She's a Star", které roztančily celý doslova celý svět, dostanou do nálady jistě i publikum pod Ještědem.

Do konce května navíc máte jedinečnou příležitost pořídit vstupenky levněji. Od 1. června se bude cena vstupenek o sto korun navyšovat.

Na festivalu Benátská noc se těšíme také na koncerty Mira Žbirky s Moravskou filharmonií Olomouc, švédské Sabaton, Sunrise Avenue, Katku Knechtovou, Davida Kollera, Xindla X, Martu Kubišovou, Monkey Business, Pražský výběr, Věru Špinarovou, UDG, Tleskače, Charlie Straight, Wohnout, Skyline, Dogu, Anetu Langerovou, Radůzu, Walda Gang a další.

Pravidelně aktualizovaný seznam účinkujících naleznete zde http://www.benatskanoc.cz/bands-2013/2.

Více informací naleznete na www.benatskanoc.cz nebo www.bcas.cz.


Poslední aktualizace: 28.6.2013
Nightwish ve speciálním dvouhodinovém setu! Nenechte si ujít! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu