Loading...

Nová aktualizace mobilní aplikace DZT

Tipy a novinky

Mobilní aplikace Německé turistické centrály (DZT) "Top 100" je aktualizovaná – výsledky stávajícího šetření zaměřeného na top atraktivity v Německu mezi zahraničními hosty byly začleněny do aktuální aplikace. Na prvním místě se umístil zámek Neuschwanstein. Druhé místo obsadil zábavní park Europa-Park v Rustu a na třetím místě se nachází pak Kolínský dóm. Mobilní aplikace je nadále zdarma k dispozici na Apple Store http://bit.ly/15pRH66 a stejně tak i na Google Store http://bit.ly/N5VuHp. Nové, resp. aktualizované, TOP 100 atraktivity jsou dostupné i na webových stránkách centrály http://www.germany.travel/de/staedte-kultur/top-100/top-100.html.

Aplikace DZT "Top 100" pomáhá při plánování cest
Návštěvníci Německa mají díky aplikaci skvělou možnost informovat se o nejoblíbenějších atraktivitách v Německu ještě před svou cestou a zároveň se mohou s těmito zajímavostmi předběžně seznámit. Kromě toho je možné prostřednictvím této aplikace získat i tipy na události konající se v místě atraktivit. A jako bonus je možné si vybrat své osobní favority a hned je sdílet se svými přáteli na facebooku. Vedle všeobecných informací a informací o historii památek, obsahuje aplikace také praktické info o případné bezbariérové dostupnosti, ceně vstupného, otevírací době a možnosti využití veřejné dopravy při cestě k památce. Částečně jsou v mobilní aplikaci k dispozici také zajímavé slevové kupony pro vybrané atraktivity.

Další kolo výběru "Top 100" atraktivit začíná už v srpnu 2013
DZT se obrátila poprvé přímo na zahraniční návštěvníky turistické země Německo na počátku roku 2012, ti měli za úkol vybrat své nejoblíbenější turistické atraktivity v rámci Německa. Na základě výsledků pak byla vytvořena mobilní aplikace TOP 100. Aktuální verze výsledků pro "Top 100" aplikaci vznikla na základě šetření probíhajícího od 1. července 2012 do 31. března 2013. V tomto období hlasovalo 15.000 zahraničních návštěvníků. Toto dotazníkové šetření se bude každoročně opakovat. Letos startuje nové kolo v srpnu. Zájemci mohou hlasovat na webových stránkách DZT http://www.germany.travel/de/staedte-kultur/top-100/top-100.html.

O DZT
Německá turistická centrála (DZT) je německým národním úřadem cestovního ruchu s hlavním sídlem ve Frankfurtu nad Mohanem. Z pověření Spolkového ministerstva hospodářství a technologie (BMWi) zastupuje Německo jako zemi cestovního ruchu a na základě rozhodnutí Německého spolkového sněmu je tímto ministerstvem podporována. DZT vyvíjí a komunikuje strategie a produkty, aby nadále budovala kladnou image německých turistických destinací v zahraničí a podporovala cestovní ruch do Německa. K tomu provozuje 30 zahraničních zas­toupení po celém světě.

Více informací o Německu: www.germany.travel

Poslední aktualizace: 5.8.2013
Nová aktualizace mobilní aplikace DZT na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu