Loading...

Nová aplikace na Facebooku „Creative Germany“

Tipy a novinky

Frankurt nad Mohanem, 26. října 2012 – Německá turistická centrála (DZT) prezentuje společně s online platformou Hostelworld.com téma zaměřené na mladé cestovatele „Creative Germany“. Kromě toho, že je toto téma aktivně propagováno v několika jazykových mutacích na www.hostelworld.com a jejich newsletterech, je prezentováno také na devíti facebookových profilech jednotlivých zdrojových trhů DZT prostřednictvím nové speciální aplikace.

Tato nová facebooková aplikace „Creative Germany“ nabízí uživatelům možnost, jak se mohou informovat o „Creative HotSpots“ turistické země Německo. Pod heslem „Přidej se…a staň se součástí kreativní sítě Německa“ nabízí DZT možnost ukládat zde své vlastní obrázky a tím se podílet na tvorbě těchto stránek. Ze všech fotografií, které zde uživatelé uloží, bude DZT pravidelně vybírat ty nejlepší a zveřejňovat je na webové stránce www.creative-germany.travel. Kromě toho se zde může každý z uživatelů aplikace přímo informovat o vhodném ubytování. Téma „Creative Germany“ hraje velmi důležitou roli v rámci výročního tématu DZT pro příští rok, které zní „Cestování pro mladé – Hotspots, Brandnew, Lifestyle“. „DZT má v současnosti na facebookových profilech přes půl milionu fanouškům z celého světa. Tohoto potenciálu bychom chtěli i nadále využívat a zároveň kontinuálně zvyšovat naši „viditelnost“ na relevantních komunikačních kanálech pro mladé,“ vysvětluje Petra Hedorfer, předsedkyně představenstva Německé turistické centrály. Tato aplikace bude na facebookových profilech DZT k dispozici až do konce roku 2012.

Iniciativa Hotselworld.com

Sally-Ann O´Brien, Businnes Developement Manager pro german.hostelworld.com uvádí: „Jsme pyšní na to, že můžeme v rámci prezentace tématu „Creative Germany“ spolupracovat právě s Německou turistickou centrálou. Naše webové stránky nabízejí mladým cestovatelům nepřeberné možnosti ubytování, které je přímo vybízejí k návštěvě německé kreativní scény, pulzujících měst a rozmanitých akcí a událostí. Podle výsledků dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 5.600 cestovatelů 141 zemí světa, provedeného ve spolupráci s Lonely Planet, představuje Hostelworld.com nejdůvěryhodnější internetovou stránku k online rezervaci hostelu. Návštěvníci této stránky si v současné době mohou vybrat z nabídky 96 moderních a inovativních ubytování po celém Německu.“

„Creative Germany“

Německá turistická centrála vytvořila při příležitosti výročního marketingového tématu roku 2010 „Creative Germany“ vlastní webovou stránku www.creative-germany.travel, která již byla oceněna renomovanou cenou „reddot design award 2011“ stejně jako oceněním German Design Award 2013 v kategorii audiovizuálních, digitálních a interaktivních médií. Turistická země Německo je zde prezentována v šesti sekcích – kultura, design, móda, architektura, akce, hudba – jako moderní lifestylová destinace. Prostřednictvím mnoha projektů bude kreativní scéna Německa graficky, inovativně a moderně představena takovým způsobem, aby uživatele aplikace inspirovala k vlastní cestě za poznáním Německa.

O DZT

Německá turistická centrála (DZT) je německým národním úřadem cestovního ruchu s hlavním sídlem ve Frankfurtu nad Mohanem. Z pověření Spolkového ministerstva hospodářství a technologie (BMWi) zastupuje Německo jako zemi cestovního ruchu a na základě rozhodnutí Německého spolkového sněmu je tímto ministerstvem podporována. DZT vyvíjí a komunikuje strategie a produkty, aby nadále budovala kladnou image německých turistických destinací v zahraničí a podporovala cestovní ruch do Německa. K tomu provozuje 30 zahraničních zas­toupení po celém světě. Bližší informace najdete v našem online tiskovém centru na www.germany.travel/presse.

Österreich : www.facebook.com/ReiselandDeutschland

Ungarn: www.facebook.com/nemetorszag.travel

Spanien: www.facebook.com/destinoalemania

Frankreich: www.facebook.com/Allemagne.Tourisme

Niederlande: www.facebook.com/VakantielandDuitsland

Großbritannien: www.facebook.com/visitgermany

USA: www.facebook.com/GermanyTravelDestination

Tschechien: www.facebook.com/NemeckoTuristickaZeme

Italien: www.facebook.com/Germania-Destinazione-vacanze

Poslední aktualizace: 30.10.2012
Nová aplikace na Facebooku „Creative Germany“ na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu