Loading...

Nové vybavení přispěje k širší nabídce služeb

Tipy a novinky

Do Regionálního turistického informačního centra (RTIC) ve Vrchlabí ročně zavítá a odpovědi na zvídavé otázky poptává zhruba 23 tisíc návštěvníků.

RTIC bylo zřízeno v roce 2008 jako příspěvková organizace města Vrchlabí, pod koordinačním dohledem Krkonoše – svazek měst a obcí.

Samo se mimo jiné stará o plynulý tok informací posbíraných z celého území Krkonoš včetně jejich polské strany, které jsou prostřednictvím elektronické pošty a webových stránek www.krkonose.eu distribuovány všem, kteří o ně projeví zájem.

Cílem je popularizovat zajímavé události, které se v regionu konají, do povědomí široké veřejnosti. Plní také funkci turistického informačního centra města Vrchlabí.

Na základě schváleného grantu Královéhradeckého kraje, směřujícího k lepší vybavenosti turistických informačních center, obdrželo Regionální turistické informační centrum Krkonoše dotaci ve výši 57 tisíc korun s vlastním spolupodílem organizace 30%.

Byly nakoupeny nové regály na propagační materiály, přenosné skládací stojany, které stojí ve RTIC, ale budou sloužit i pro potřeby veletržních prezentací. Pořízena byla barevná kopírka a laminátor, které umožní rozšíření nabídky služeb veřejnosti ve RTIC.

Pro vnitřní potřeby informačního centra byla koupena tiskárna a externí disk pro ukládání fotografií a podklady účetnictví.

Vybavení nesporně přispěje ke zkvalitnění práce Regionálního i městského turistického informačního centra a tím i ke spokojenosti stovek jeho návštěvníků.

Poslední aktualizace: 21.12.2011
Nové vybavení přispěje k širší nabídce služeb na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu