Loading...

Novináři z cestovního ruchu volili předsedu

Tipy a novinky

Česká asociace novinářů a publicistů v cestovním ruchu si v lednu na plenární schůzi zvolila svůj výkonný výbor na další dva roky. Ten pak na svém zasedání zvolil svého předsedu. Stal se jím Jiří Pilnáček, který asociaci novinářů vedl i v předchozích dvou letech. „I nadále se budeme snažit pomáhat subjektům v cestovním ruchu dávat o sobě vědět, psát nebo vysílat o zajímavých místech, městech nebo regionech“ okomentoval plány na další dva roky staronový předseda Pilnáček.

Kromě publikování zajímavostí z cestovního ruchu se snaží organizace podporovat i odborné akce. Mezi nejznámější patří například anketa Hotel Awards a prestižní mezinárodní konference cestovního ruchu – zlínský AdCamp.

Díky letitým aktivitám zakládajících členů organizace v mezinárodní asociaci FIJET zajišťuje Česká asociace novinářů a publicistů v cestovním ruchu velmi dobrou publicitu České republice v zahraničí. „V loňském roce udělil FIJET cenu Zlaté Jablko našemu Českému Krumlovu. Ocenění je považované za jakéhosi Oskara v cestovním ruchu. Samozřejmě, že součástí ocenění byla i velká účast zahraničních novinářů v naší zemi a následná publicita v zahraničí“ doplňuje aktivity novinářů Jiří Pilnáček.

O České asociaci novinářů a publicistů v cestovním ruchu
Národní organizace novinářů a publicistů cestovního ruchu, původně užívající zkratku ATchJET a v současné době Czech Travel Press je členem mezinárodní novinářské organizace FIJET a patří k jedné z nejaktivnějších národních organizací od samého počátku svého založení v roce 1954. V současné době sdružuje specializované novináře, redaktory, publicisty i spisovatele v počtu cca 150 osob. Členy CTP najdeme jak v tištěných a internetových mediích, tak i v rozhlase a TV. Náš zástupce je pravidelným členem Řídícího výboru FIJET. Více na www.czechtravelpress.cz

Poslední aktualizace: 11.2.2013
Novináři z cestovního ruchu volili předsedu na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu