Loading...

O strašidelném zámku

Tipy a novinky

Strašidelný zámek Draxmoor je jeden z areálů zábavního komplexu Šikland. Jedná se o budovu historického pivovaru se sýpkou ze 17. století proměněnou na stylový strašidelný zámek.

Již když se přibližujete ke strašidelnému zámku, přejede vám mráz po zádech při poslechu hrozivého smíchu čarodějnice, která Draxmoor ovládá. To ovšem ještě není nic proti tomu, co na vás čeká po vstupu do temného interiéru. Do patřičného rozpoložení vás nejprve nasměruje 3D film o nadpřirozených a pohádkových bytostech a pak vzhůru do terénu. Všude se to hemží strašidelnými bytostmi, skoro určitě tu potkáte čarodějnici, kostlivce, čaroděje, prince začarovaného v žabáka, draka, rytíře a další strašidla a monstra, která obývají zámek. Z každého rohu se ozývají děsivé zvuky, chřestění kostlivců vybízí k panickému útěku a ječení ježibab se zařezává do morku kostí.

Pokud se vám podaří se z hrůzostrašného labyrintu vymotat zpět na čerstvý vzduch, přijmete za vděk oázou klidu pod velkým baldachýnem. Zde můžete v klidu posedět, dát si něco dobrého či doléčit nervy kapkou ostřejšího moku.

Děti se na závěr mohou vyřádit v dětském koutku nebo na skákacím hradě.

V období letních prázdnin otevřeno každý den.

Více na strašidelný zámek Draxmoor

Poslední aktualizace: 23.6.2014
O strašidelném zámku na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu