Loading...

Objevte Zlínsko v turistických botách

Tipy a novinky

Podzim je už sice v plném proudu, ale to nám nebrání využít poslední teplejší dny k turistice, či lehkým procházkám. Ve Zlínském kraji objevíte spoustu stezek. A ta nejnovější potěší zejména děti.

V údolí Dynčák letos otevřeli novou Kulíškovu naučnou stezku, která hravou formou přibližuje dětem přírodu CHKO Beskydy. Stezka měří 2,5 kilometru a má 10 zastavení. Rodiče tuto stezku určitě ocení:

  • nenáročný terén
  • více stanovišť
  • možnost občerstvení

To všechno dopřeje jak dětem, tak jejich maminkám a tatínkům hezký zážitek z přírody.

Kulíšek vypráví dětem

Nauční stezkou provádí kulíšek (nejmenší sova žijící u nás). Kulíšek na cestě přírodou „potkává“ na 10 staveništích různá zvířata, povídá si s nimi a děti se tak dozvídají, jak se zdejším zvířatům žije a další zajímavosti. Součástí zastavení jsou také interaktivní prvky. Děti dostávají hádanky a úkoly, na které najdou odpovědi ukryté pod „pokličkou“ nebo na druhé straně tabule.

Náš tip na ubytování:

Než se vydáte na dobrodružnou stezku, máme pro vás tip na kvalitní a finančně přístupné ubytování. Penzion Uno vám nabízí:

  • Dvoulůžkové studio s kuchyňským koutem
  • Prostorný rodinný apartmán
  • Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky pro děti do 6 let zdarma

Těšit se můžete také na příjemnou obsluhu, opravdu chutné domácí jídlo, ale zejména vstřícnost majitelů. K dispozici máte několik parkovacích míst. Z Penzionu Uno je blízko do lesa na mnoho turistických cest i cyklostezek.

O Penziou Uno napsali

Stephanie: Děkujeme za příjemné ubytování. Byli jsme natolik spokojeni, že v budoucnu k Vám opět určitě zavítáme.

Jiřka a David: Musíme Vám moc poděkovat za krásný víkend, usměvavý personál a super služby. I přes to, že se zrovna o víkendu konala svatba, nám všechno vyšli moc vstříc! Hlavně s vynikající večeří!!!!!! Paní majitelka je úžasný človíček a přeji Vám moc úspěchů v rozjetí dalších plánů!!!!

Poslední aktualizace: 13.11.2012
Objevte Zlínsko v turistických botách na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu