Loading...

Odpočívat na dovolené s dětmi? Jde to!

Tipy a novinky

Dovolená u moře patří k nejpříjemnějším zážitkům v roce. Rodiče se těší na odpočinek, děti na zábavu a nová dobrodružství. Jak ale odpočívat a zároveň zabavit potomky? Jednou z možností je využít zázemí dětského klubu, který už nabízejí některé cestovní kanceláře. "Naši školení animátoři mají s dětmi bohaté zkušenosti. Vědí, co je zaujme a potěší," říká Silvie Laubertová z CK FISCHER.
Populární klub s názvem Funtazie nabízí pro děti od čtyř let program ve stylu dobrodružství Myšáka a jeho kamarádů. Ten je plný soutěží, tvůrčích aktivit, ale i dětských chvil se vším všudy: třeba snídaně a večeře bez rodičů, nebo samostatného výletu.

Jako první v zemi navíc letos CK FISCHER nabízí i klub pro nejmenší. BabyFuntazii si mohou užívat již půlroční děti. "Program Putování s Medvídkem Pú zahrnuje kurzy plavání, miniškolku nebo třeba společný večer s pohádkami a divadlem," dodává Laubertová. Dětské kluby jsou vždy tam, kde mají děti ty nejlepší podmínky: nechybí hřiště, skluzavky a pro celou rodinu prostorné pokoje. Najdete je v nabídce řady hotelů na pobřeží Středozemního moře, na Kanárských ostrovech nebo třeba v Egyptě.

Poslední aktualizace: 2.7.2012
Odpočívat na dovolené s dětmi? Jde to! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu