Loading...

Open Air Festival 2013 – letošní ročník se potýkal s vrtkavým počasím. Děkujeme všem za podporu!

Tipy a novinky

Návštěvnost:
ČT 8.8.2013 1.200
PÁ 9.8.2013 2.500
SO 10.8.2013 5.500
3.500 lidí se zakoupenou vstupenkou vůbec nedorazilo!

Open Air Festival 2013 skončil. Během tří dnů jsme zažili četné vydařené koncerty, skvělé DJ sety a rozmanitý doprovodný program. Letos do dění ovšem nekompromisně zasáhly výrazné výkyvy počasí: zatímco v úterý počáteční přípravy doslova smetla prudká bouře, ve čtvrtek a v sobotu nás zasáhly jiné silné bouřky, byť okrajově, a v pátek všichni přítomní po většinu dne čelili vydatnému dešti. V sobotu večer v jednu chvíli zasáhl hlavní pódium natolik znepokojivý nárazový vítr, že jsme se s těžkým srdcem rozhodli z bezpečnostních důvodů raději zrušit koncert britských O.Children. Vrtkavé počasí ovlivňovalo i rozhodování potenciálních návštěvníků, a to do takové míry, že tři a půl tisíce majitelů řádně koupených vstupenek na festival nakonec vůbec nedorazilo!

Přesto si stojíme za tím, že letos byl areál za čtyřletou historii festivalu postaven nejlépe a hudební dramaturgie vsadila na kvalitu a žánrovou pestrost.

Velké díky patří všem partnerům festivalu - bez jejich účasti by příprava ani samotná realizace celé akce nebyly vůbec myslitelné. Srdečné díky mediálním partnerům za jejich nesmírně cennou podporu. Díky také všem dodavatelům. A především děkujeme a vyjadřujeme respekt všem návštěvníkům, kteří dorazili navzdory nestálému počasí.

Na řadu přichází čas účtování, jdeme zjišťovat jak hluboko leží bod mrazu, ale i s vědomím, že pracujeme s červenými čísly, nechceme podlehnout beznaději. Přesto, že obecně letošní rok hudebním akcím pod širým nebem příliš nepřeje, neodepisujme letní festivaly - symbolizují setkání, svobodu, pospolitost a svým nezastupitelným způsobem obohacují naši kulturu!

Váš OAF 2013 tým

Poslední aktualizace: 12.8.2013
Open Air Festival 2013 – letošní ročník se potýkal s vrtkavým počasím. Děkujeme všem za podporu! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu