Loading...

Otevření moderního Wellness hotelu Vista**** v resortu Dolní Morava

Tipy a novinky

Dne 1. srpna 2012 se otevřel nový moderní Wellness hotel Vista****, který se nachází na úpatí Králického Sněžníku a je součástí relax & sport resortu Dolní Morava. Ubytování zde nalezne až 300 návštěvníků v moderně zařízených pokojích. V nabídce jsou jak dvou nebo třílůžkové pokoje, tak i prostorné apartmány, komfortní dvoupokoje pro rodiny s dětmi nebo luxusní prezidentský apartmán s nádherným výhledem na Jeseníky.

Hotel Vista**** je označován jako wellness a toto označení si právem zaslouží. Vždyť rozsáhlé wellness centrum, které se nachází ve spodní části hotelu a ve druhém podzemním podlaží, nabízí široké spektrum relaxačních a regeneračních procedur. Součástí wellness vybavení hotelu je bazén, vířivka, saunový ráj, široká nabídka masáží, zábaly, rehabilitační, detoxikační a jiné wellness procedury. Specialitou budou originální jávské masáže, kterých se zhostí terapeutky přímo z Indonésie. Nudit se zde nebudou ani děti. Ty jistě ocení velkou dětskou hernu s oblíbenými chacha boxy. Do budoucna se plánuje rovněž spuštění nejrůznějších animačních programů pro nejmenší. Ovšem Wellness Hotel Vista není určen pouze pro rodinnou dovolenou. Je vhodný i pro pořádání nejrůznějších firemních akcí, teambuildingů, večírků pro zaměstnance nebo firemní partnery. Nabízí totiž kongresové a konferenční prostory až pro 350 účastníků včetně veškerého vybavení, zázemí a služeb. Celoročně lze tedy využívat bowlingové dráhy, golfový simulátor s 60 světovými hřišti, špičkově vybavené fitness centrum, sál na skupinové aktivity, venkovní tenisové kurty s osvětlením a možností přizpůsobení na volejbal či malou kopanou. V současné době (srpen-září) nabízí navíc Wellness hotel Vista**** akční balíčky. Jedná se o zvýhodněné pobyty jak pro jednotlivce, tak i pro rodiny nebo skupiny.

Ovšem nejen sportem živ je člověk. Kvalitní gastronomie je zajištěna ve dvou restauracích: v restauraci Vyhlídka určené pro hotelové hosty a v druhé alá carte restauraci Podbělka s nabídkou nejen pro hotelové hosty ale pro všechny ostatní navštěvníky střediska. Není bez zajímavosti, že šéfkuchařem je pan Vojtěch Petřík, který vařil ve svých restauracích například pro prezidenty a další celebrity. Jeho restaurace patřily mezi 10 nejlepších českých restaurací dle Maurera a mezi 30 nejlepších světových podniků. Stejně tak barmanažer Marcel Novotný, člen české a světové barmanské asociace s elitním světovým barmanským kurzem JWC, dosáhl mnoho úspěchů u nás i v zahraničí.

Jak už bylo řečeno Wellness hotel Vista**** se nachází ve sportovně relaxačním resortu Dolní Morava, kde je možnost vyžití během celého roku. V létě lze využít letní lanovou dráhu, bobovou dráhu, lanový park s dobrodružnou věží nebo půjčovnu vozítek Segway a horských elektrokol. Pro nejmenší návštěvníky je zde dětský park se skákacím hradem, trampolínami a prolézačkami, vyrazit lze také na dětskou naučnou stezku "Pohádkové Česko". V zimě je pro návštěvníky připraveno 7,5 km sjezdovek - dvě čtyřsedačkové lanovky, dva kotvové vleky, pět sjezdovek různých obtížností, dětský ski park včetně služeb, dále mají návštěvníci k dispozici značené a upravované běžecké trasy nebo osvětlenou sáňkařskou dráhu o délce 2,5 km a celoročně provozovanou Alpine Coaster – bobovou dráhu.

Závěrem už jen několik doplňujících údajů. Stavba hotelu byla zahájena v červenci 2010, autorem projektu je projekční kancelář K4 a generálním dodavatelem stavby je firma Moravostav Brno. Majitelem a provozovatelem hotelu je společnost Sněžník a.s.. Celková výše investice do celého resortu Dolní Morava je okolo 1 mld. Kč, samotný hotel stál zhruba 450 milionů Kč. Hotel poskytne okolo 75 pracovních míst.

Další informace na http://www.hotel-dolnimorava.cz nebo http://www.dolnimorava.cz

Poslední aktualizace: 24.8.2012
Otevření moderního Wellness hotelu Vista**** v resortu Dolní Morava na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu