Loading...

PIVNÍ FESTIVAL NEJEN PRO MILOVNÍKY PIVA

Tipy a novinky

Od 10. do 12. října můžete přijít do Galerie Harfa ochutnávat různé druhy piv. Po celý víkend na vás čeká i Bubenická show a v sobotu 11. října od 16.00 můžete vyslechnout jedinečný koncert Františka Nedvěda a jeho synů Františka ml. a Vojty!

Na víkendové akci s názvem Pivaření, která se uskuteční v Galerii Harfa, bude na ochutnání 12 druhů piv. Například milovníci Krušovic si zde přijdou opravdu na své, neboť si vyberou ze čtyř druhů této značky. Kromě tradičních piv, jakými je Starobrno 10° či Březňák 10°, bude pro zájemce připraven i Březňák 14° nebo Mušketýr nefiltrovaný 11°. Slovensko zastoupí Zlatý Bažant. Milovníci piva mohou mezi sebou porovnat síly díky Štamgast kartě. U registrace si lidé budou moci zakoupit libovolný počet žetonů v hodnotě 25 Kč, které později smění za pivo. 15 nejlepších, kterým se podaří od pátku do neděle 15 hodin zkonzumovat největší množství piv, bude odměněno bohatou tombolou.

Rádi si k pivu něco zakousnete? Každé pivo doprovází jeden druh jídla. Na Pivaření pro vás bude připraveno pět stánků s občerstvením. Specialitou letošního festivalu je bramborák z obří pánve nebo Ladův řízek. K mání bude ale mnohem více, například pražská šunka na rožni či vepřová žebra na grilu se švestkovou omáčkou. „Hodně lidí má svou oblíbenou značku piva a málokdy se pouští do experimentů. Proto jsme vymysleli Pivaření, kde si můžou návštěvníci vyzkoušet i piva netradiční a ochutnat různé speciality. Velmi nás také těší účast Františka Nedvěda a jeho synů,“ říká marketingová koordinátorka Galerie Harfa Martina Tlustá. Za pivo zaplatíte 25 Kč a cena za jídlo se bude pohybovat od 50 Kč.

Hlavní kulturní událostí bude výjimečný koncert Františka Nedvěda a jeho dvou synů Františka ml. a Vojtěcha. A to především proto, že na podzim jinde než na Pivaření tuto trojici neuslyšíte. Koncert začíná v sobotu 11. října v 16:00. Pivní festival bude rovněž celý víkend provázet Bubenická show s Groove Army & Tokhim, což je originální projekt, který vychází z brazilské samby. Při představení používá skupina až dvaceti hráčů brazilské nástroje a svojí show dokáže naprosto strhnout publikum. Páteční atmosféru navíc zpříjemní country kapela Průvan se svým koncertem od 18:00.

Poslední aktualizace: 6.10.2014
PIVNÍ FESTIVAL NEJEN PRO MILOVNÍKY PIVA na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu