Loading...

Pohodový odpočinek v srdci jižních čech - rodinné ubytování U TŘEBONĚ

Tipy a novinky

Útulný penzion rodinného typu nabízí příjemné ubytování za rozumnou cenu, a také hlavně překrásné prostředí a vkusné vybavení. Ubytování je vhodné pro aktivní rodiny s dětmi, pro dvojice, případně skupiny lidí, kteří se znají, ale i pro lidi, kteří mají rádi jisté soukromí - vzhledem k tomu, že není penzion nijak obrovský...levné avšak kvalitní...je v klidném místě, přitom nepříliš daleko od samotné Třeboně (autem samozřejmě za chviličku, ale bez problému i na kole, cestu zvládnou i děti).

Restaurační zařízení v místě asi 200 metrů od ubytování - možnost stravování - polévky, hotovky, jídla na objednávky, zeleninové saláty i drobné "chuťovky" (utopenci, klobása...). Obchod se nachází ve vsi - v blízkosti (asi 300 metrů) - běžné základní potraviny, základní drogerie, každý den (kromě neděle) zde mají čerstvé pečivo.

Nabízíme celoroční ubytování ve 2 apartmánech a 2 pokojích. 1.pokoj: čtyřlůžkový. 2.pokoj: klasický dvoulůžkový. Oba pokoje jsou vybaveny TV, stolkem s posezením, skříňkou na věci, kuchyňskou skříňkou, varnou konvicí, mikrovlnkou, Lednicí, skleničkami, hrnečky, talíři. Každý pokoj má vlastní koupelnu - umyvadlo, sprchový kout a WC. 1. a 2. apartmán: jedná se o apartmán s oddělenými ložnicemi. V každé ložnici vlastní skříňka na věci a ložnice jsou zvlášť uzamykatelné. V obývací části je TV, stolek s posezením a kuchyňská linka s mikrovlnkou, varnou konvicí, Lednicí, skleničkami, hrnečky, talíři. Apartmány mají vlastní koupelnu - umyvadlo, sprchový kout a WC.

Vyžití hned u penzionu...před domem je hřiště na fotbal, nohejbal, volejbal, tenis, bedminton....V blízkosti na dohled je dále dětské hřiště - skluzavka, houpačky, kolotoč.

Možnost svezení koňmi v zápřeži, možnost nahlédnout do "světa koní" a dalších zvířat (jsme chovatelé zejména koní - pro parkurový sport a chladnokrevných koní pro chladnokrevný sport - účastníci soutěží Mistrovství republiky s významnými úspěchy.... ale také chovatelé skotu). Nabídneme Vám nezapomenutelný zážitek v podobě nejkrásnějšího pohledu na svět -
pohledu do světa koní.

V místě je možnost domluvy profesionálních kosmetických služeb - modeláže a zdobení nehtů, profesionální prodlužování řas, malé reflexní masáže, parafínové zábaly na ruce i nohy.

Romantické duše potěší možnost procházek nebo cyklovýletů - nejdete zde velké množství cyklostezek. Krásná klidná a čistá krajina CHKO Třeboňsko vám zaručí výlety, ketré si zamilujete. Děti si oblíbí projížďku Třeboňským vláčkem.

Poznávání Třeboně a jejich památek může být další váš výlet - prohlédnout si můžete zámek, kostel, Schwarzenberskou hrobku, pivovar, Dům přírody ...Pro kulturní nadšence je ve městě - divadlo - hrané i loutkové, kino - i 3D filmy jak pro děti tak i pro dospělé, koncerty - vážná i populární hudba, farmářské i jiné trhy, přednášky na populární i odborná témata...a mnoho dalších zajímavých aktivit.

Jistě nezapomeňte navštívit Třeboňské lázně - kde je možnost zakoupení lázeňských procedur - koupele, masáže a spousta dalších...léčebé i relaxační...fitness, bazénové komplexy...solné jeskyně... - toto vše je zárukou skvělých zážitků.

Kromě lázní, jsme přeci v kraji rybníků, se můžete vykoupat v místních rybnících. Co třeba pláž rybníka Svět nebo na plážích Suchdolských pískáren? V případě chladnějšího počasí je zde možnost koupání v bazénových komplexech v třeboňských lázní, v blízském dosahu je bazénový komplex v Jindřichově Hradci, případně je to odsud malý kousek do Rakouska do Gmundu - půlhodinka cesty autem, ve Gmundu pracuje česky mluvící obsluha, tudíž zde není problém s jazykovou bariérou a vy si výlet užijete.

Ani v případě nevlídného počasí není dovolená "ztracena", je to jen kousek autem do Jindřichova Hradce (např. úzkokolejka - výlet vláčkem), Českého Krumlova (např. Otáčivé hlediště, kultura, historická zákoutí města, grafitový důl). Dále se v okolí nachází ZOO Dvorec u Borovan (exotická zvířata) nebo ZOO Hluboká nad Vltavou (i zvířata naší přírody). České Budějovice - mimo jiné např. Hřiště bez bot...přelom léta a podzimu Kukuřičné bludiště (Rudolfov u Českých Budějovic).

V sezóně nabízíme zejména týdenní pobyty od soboty do soboty...na jaře a na podzim i víkendy nebo prodloužené víkendy...možnost rybaření, houbaření...shlédnutí výlovů největších rybníků v Čechách.

Výhodou u nás je rodinné prostředí s dostatkem soukromí a náš individuální přístup a domluva s klienty. Naším cílem je spokojený a odpočinutý člověk, který se k nám bude rád vracet...

Poslední aktualizace: 22.7.2012
Pohodový odpočinek v srdci jižních čech - rodinné ubytování U TŘEBONĚ na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu