Loading...

Poslední šance uvidět

Tipy a novinky

Před dvaceti lety se zoolog Mark Carwardine s pozdějším spisovatelem Douglasem Adamsem společně vydali na průkopnickou expedici, cestovali po celém světě, hledali ty nejvíce ohrožené živočišné druhy na světě. Nyní se Mark spojil s jedním z Douglasových nejbližších přátel - komikem Stephenem Fryem - aby zjistili, jak si tato zvířata od té doby vedla. Sledujte nepravděpodobnou dvojici na šesti samostatných cestách, které je zavedou na různá místa - počínaje amazonskou džunglí po ledem zakryté vrcholy novozélandských hor, a od okraje válečné zóny ve Střední Africe do subtropického ráje v severním Pacifiku. Při své cestě hledají ty nejpodivnější, nejpozoruhodnější a nejvíce ohrožená stvoření na zemi, včetně velkého, černého, ospalého zvířete, které lze snadno zaměnit za nějakého bahenního tvora, papouška, který zpívá ty nejzvláštnější skladby a draka se smrtícími slinami..."Poslední šance uvidět"

Středa, od 19. února do 26. března v 19:10 hod.

Viasat Nature: Zábavný, vizuálně neobyčejný program, jehož pořady o zvířatech, přírodě a životě v divočině vyhrávají mnoho cen. Objevuje fascinující chování zvířat a úžasnou přírodu na celém světě.
Viasat Explorer:Zábavný dokumentární program vysílající převážně dokumenty faktu - zákulisí velkého fotbalu, rychlých automobilů, filmy o zázracích moderní vědy nebo třeba šokující dokumenty z kriminálního prostředí.
Viasat History: Zábavný dokumentární program, který svým divákům nabízí širokou škálu kvalitních historických dokumentů od doby prehistorické až po dobu moderní, ale také biografie, dobové dokumenty, filmy o pop kultuře a další.

Poslední aktualizace: 3.2.2014
Poslední šance uvidět na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu