Loading...

Poukaz na dovolenou – skvělý tip na vánoční dárek, nejen na poslední chvíli

Tipy a novinky

Pomalu vrcholí předvánoční shon, lidé blázní. Také jste se letos šikovně vyhnuli přeplněným nákupním centrům a raději jste vše nakoupili on-line? Podle průzkumu agentury Ipsos pro ČSOB, až ¾ Čechů plánují nejméně jeden dárek pořídit z pohodlí domova. Skvělá forma, jak si ušetřit plno nervů i finance, ale nesmíte nakupovat, těsně před vánoci. E-shop sice může zboží mít skladem a rychle vyexpedovat, ale stejně spolehlivá už nemusí být přepravní společnost. Zejména pokud celý den nesedíte doma a nečekáte u dveří, kdy zazvoní kurýr. Nemáte-li nakoupeny všechny dárky, máme pro Vás skvělý tip: kupte poukaz na dovolenou.

Nadělte radost

Zájem o adrenalinové zážitky, zájezdy či vzdělávací kurzy roste. Osobně ráda nakupuji zážitkové dárky, protože mí nejbližší touží třeba po ajurvedské masáži, ale sami za sebe by ty peníze nikdy neutratili. Vím, že jim tím udělám obrovskou radost. Nebo by se třeba letos v létě chtěli podívat jinam, než autem na Jadran. Ale vzhledem k financím se stejně vrátí ke klasice. Což o to, je tam krásně, ale občas je změna příjemná. A když dostanou poukázku, kterou odečtou z ceny zájezdu, rádi si vyberou méně obvyklý i o něco hodnotnější zájezd či destinaci.

Poukazy na míru

Cestovní kanceláře mívají standardní poukazy v nominální ceně 1,2, 5 a 10 tisíc Kč, popřípadě většina dovede klientovi vyrobit poukaz na míru a to jak z pohledu hodnoty (ceny), tak i vizuálně. Může vybrat např. fotografie, včetně rodinných a doplnit přesné věnování. Aby měl dárkový certifikát na dovolenou to pravé kouzlo je dodáván v úhledném dárkovém balení. O radost bližního z fyzického dárku nepřijdete.

Před Vánoci nákupem voucheru ušetříte

„Při nákupu dárkového poukazu na zájezd mohou lidé až do 23. 12. ušetřit 5% z jeho nominální hodnoty “, říká obchodní ředitel ck FIRO-tour Ing. Filip Tůma a dodává: „to není jediná sleva. Pokud si vy či Vámi obdarovaní vyberou hned po Vánocích, mohu ušetřit ještě více, i krásných 22% navíc, nebo mít jedno dítě od 99,- Kč“.

Co byste měli, při nákupu dárkového poukazu, vědět

Výhodou dárkových poukazů je jejich nejméně roční platnost, u ck FIRO-tour dokonce dva roky od vystavení voucheru. Lze je kombinovat s jinými slevami. Obecně je možné poukázky zakoupit online nebo převodem. Má to však tu nevýhodu, že dárkový poukaz dostanete do dvou dnů nebo pouze v elektronické podobě. Nejlepší je proto zajít na některou z mnoha poboček, renomovaných cestovních kanceláří a pár minut po zaplacení, již můžete odejít s krásným dárkem, který přinese radost, krásné chvíle a nezapomenutelné zážitky.

Garantujeme, že nebudete čekat ve frontě. Lidé sice nakupují zážitky čím dál více, ale ne zase tolik, abyste strávili dlouhé minuty drahocenného předvánočního času ve frontě, jako např. ve výdejnách fashion či elektronických radostí.

Poslední aktualizace: 14.12.2016
Poukaz na dovolenou – skvělý tip na vánoční dárek, nejen na poslední chvíli na mapě
Autor: Bekmen
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu