Loading...

Poznejte Pohádkové Česko, místa plná skřítků a dobrodružství

Tipy a novinky

Přemýšlíte, jak si užít s rodinou pěkný výlet plný dobrodružství a potkat pohádkové skřítky? Pokud ano, tak využijte programu Pohádkové Česko (www.pohadkovecesko.cz).

Zapojte se do projektu, v jehož rámci poznáte skřítkovské turistické stezky a cyklotrasy. Navštívíte hrady a zámky a získáte spoustu dalších tipů na zajímavé výlety. Nejen na Vaše děti čeká pohádkový svět plný legrace a dobrodružství, kterým provází veselí skřítci. A navíc se dočkáte mnoha výhod.

Zaregistrujte se na www.pohadkovecesko.cz a vstupte do české a moravské země plné pohádek. Obdržíte rodinnou kartu a každá Vaše ratolest svůj dětský pas, do kterého může sbírat na jednotlivých lokalitách speciální razítka nebo si zapisovat či kreslit své zážitky. Na výletech a dalších akcích můžete na svou kartu sbírat body. Za ně pak získáváte řadu výhod, například slevy či volné vstupy na vybrané hrady a zámky.

Program Pohádkové Česko nabízí a bude postupně nabízet další nové

výletní trasy. Celkem se bude v průběhu dvou let jednat o 20 pěších a 20 cyklistických okruhů vhodných pro rodiny s dětmi. Na každé stezce jsou umístěny informační tabule s mapou a popisem trasy, dále pak zde děti najdou příběhy skřítků z Pohádkového Česka, kteří pro ně mají i soutěžní kvíz spojený s výletním místem. Za správné odpovědi se Vám přičítá příslušný počet bodů na věrnostní kartu.

Do projektu se zapojilo 85 hradů a zámků, areál Lipno a vybraná horská střediska. Zde všude máte možnost sbírat body na svoji

věrnostní kartu na základě uhrazených vstupů.

Pohádkové Česko je věrnostní program nejen pro rodiny s dětmi, který

představuje společnost ŠKODA Auto.

Poslední aktualizace: 22.8.2011
Poznejte Pohádkové Česko, místa plná skřítků a dobrodružství na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu