Loading...

Praha bude mít přímé letecké spojení do Jordánska

Tipy a novinky

Do hlavního města Jordánska Ammánu a také do známého turistického centra u Rudého moře – Akaby – se bude od konce října létat z Polska, Maďarska a České republiky přímým spojením. Na tiskové konferenci to společně oznámily Jordánský výbor pro cestovní ruch a letecká společnost Royal Wings. Díky této lince se Jordánsko stává perspektivnější turistickou destinací.

„V loňském roce jsme zaznamenali výrazný nárůst turistů z České republiky, Maďarska a Polska po celém světě. To je důvod, proč jsme se rozhodli společně s Royal Wings pro tento projekt,” říká Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat, generální ředitel Jordánského výboru pro cestovní ruch.

Podle údajů jordánského výboru navštíví Turecko, Egypt a Izrael přibližně 2,5 milionu lidí z těchto zemí.

Royal Wings nabídne mimořádně výhodné ceny letenek. Zatímco nyní je problém dostat se do Jordánska s přestupem za méně než 11.000 korun, od letošního října by se ceny přímých letů z Prahy měly dostat pod 10.000 Kč. Nejlevnější z letenek by se dokonce měly pohybovat kolem 6000 korun.

Royal Wings a Jordánský výbor pro cestovní ruch nyní také intenzivně jednají s představiteli cestovních kanceláří působících na českém trhu. Rozšíření nabídky zájezdů do Jordánska by se cestovatelé mohli dočkat již letos na podzim. „Je to skvělá příležitost, jak předvést neuvěřitelnou rozmanitost Jordánska turistům ze všech třech zemí,“ dodává Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat.

Spolu s vyjednáváním s českými cestovními kancelářemi by měla začít také reklamní kampaň obou subjektů, jak Jordánského výboru pro cestovní ruch, tak i Royal Wings, jako dopravce zajišťujícího přepravu turistů.

O Jordánském výboru pro cestovní ruch
Jordánský výbor pro cestovní ruch (JTB) byl oficiálně založen v březnu roku 1998 jako nezávislé partnerství mezi veřejným a soukromým sektorem za účelem vylepšení marketingového obrazu Jordánska a na podporu cestovního ruchu na mezinárodních trzích. JTB se snaží podávat pravdivý obraz o cestovatelských příležitostech v Jordánsku a propaguje jej jako kulturní, přírodní, náboženskou, ale i dobrodružnou a volnočasovou destinaci.

O Royal Wings
Royal Wings je dceřinou společností Royal Jordanian Airlines, národního leteckého přepravce Jordánska se sídlem v Ammánu. Jde o předního mezinárodního poskytovatele charterových letů, který nabízí spolehlivé charterové lety na mezinárodní úrovni, předletový a poletový servis. Royal Wings se mohou pochlubit moderními letadly s nejlepšími bezpečnostními zařízeními a přísným režimem běžné údržby. Mezi pilíře společnosti patří zajištění bezpečnosti, nadstandardní péče o zákazníka a sociální odpovědnost.

Poslední aktualizace: 25.6.2013
Praha bude mít přímé letecké spojení do Jordánska na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu