Loading...

Prázdninové rodinné pobyty v ČR

Tipy a novinky

Doba, na kterou se všichni děti školou povinní celý rok nejvíce těší, pomalu již klepe na dveře. Letní prázdniny se opravdu kvapem blíží, a proto je nyní ta nejvhodnější doba pro výběr příjemného rodinného pobytu na území České republiky. A že je z čeho vybírat. Hotelů, které během letní sezony nabízí rodinné pobyty je u nás celá řada.

Místo, které vás během horkých dnů zaručeně oslní svou krásou, je jižní Morava. Místní čtyřhvězdičkový Hotel Savannah je pro rodinné pobyty jako stvořený. Se svými dětmi, které zde mají do dvanácti let pobyt cela zdarma, zažijete spoustu zábavy, smíchu, ale také relaxace. Připravena pro vás bude řada animačních a doprovodných programů, díky nimž ani na vteřinu nepoznáte, co znamená slovo nuda.

                     

 Jeden z dalších čtyřhvězdičkových hotelů, jež pro vás chystá nezapomenutelné okamžiky pro celou rodinu, je Wellnesshotel Štamberk nacházející se v chráněné krajinné oblasti Podblanicko. Fakt, že je celý hotelový komplex na samotě a nachází se daleko od silnice, vám zaručí klid pro váš odpočinek a bezpečí pro vaše děti. Ovšem to, že se nachází mimo civilizaci, ještě neznamená, že jsou zdejší rodinné pobyty nudnými a nezáživnými. Je tomu právě naopak. K dispozici máte bazén, kulečník, motorové čtyřkolky a mnoho dalšího.

Pokud jste si stále nevybrali, co takhle pobyt pro celou rodinu v Krušných horách? Ačkoliv je tato oblast určená spíše pro milovníky lyžování, i v létě je zde možno prožít krásnou dovolenou, na níž budete ještě dlouho vzpomínat. Rodinné pobyty zde zajištuje moderní tříhvězdičkový hotel Star 1, který vám nabídne útulně a stylově zařízené pokoje s připojením na internet a LCD televizí.

Dopřejte sobě i dětem prázdninové dny plné neopakovatelných zážitků, se kterými se budou moci ve školním roce chlubit svým spolužákům a kamarádům.

 Kompletní nabídku pobytů naleznete na www.vikendovepobyty.eu/rodinne-pobyty/

www.vikendovepobyty.eu

 

Poslední aktualizace: 13.6.2011
Prázdninové rodinné pobyty v ČR na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu