Loading...

Přichystejte svým blízkým originální sněhovou nadílku z HUDYsportu!

Tipy a novinky

Blíží se zima a s ní také nejkrásnější svátky v roce - Vánoce. Pokud chcete letos své blízké obdarovat opravdu originálně, navštivte HUDY eShop a vyberte si z nové kolekce outdoorového oblečení a vybavení, kterým potěšíte své blízké.

www.hudy.cz – rychlý a spolehlivý nákup z pohodlí vašeho domova!

Výpravy na hory, ať už s rodinou, nebo přáteli mají jedinečné kouzlo. Přes den lyžování, snowboard nebo běžky, večer procházka zasněženou krajinou, koulovačka nebo třeba bobování... Je fajn užít si každou chvilku. Ale být nabalený jako sněhulák a co hůř - i se tak nemotorně cítit? Vsaďte na kvalitu a funkčnost z HUDYsportu!

I funkční a teplé oblečení může být elegantní a přitom velmi praktické. Mezi outdoorovými značkami v síti HUDYsport najdete Salewu, Millet, Monturu, The North Face, Wild Roses a spoustu dalších. Jejich oblečení splňuje veškeré požadavky na zimní vybavení - zahřeje, nepromokne, neprofoukne, neomezuje volnost pohybu a zvládne i to nejvyšší sportovní nasazení.

Zorientovat se v tajemných údajích na visačkách sportovního oblečení není vždy snadné, zvlášť pokud chcete pořídit opravdu kvalitní výbavu, na kterou se budete moci spolehnout.

Více informací a podrobnější charakteristiky outdoorových materiálů - ať už oblečení, stanů, spacáků nebo jakéhokoli jiného vybavení - najdete v katalogu podzim/zima 2010/2011 společnosti HUDYsport nebo na www.hudy.cz.

Těšíme se na vaši návštěvu!

HUDYsport a. s.

Poslední aktualizace: 26.11.2010
Přichystejte svým blízkým originální sněhovou nadílku z HUDYsportu! na mapě
Autor: pilnas
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu