Loading...

PŘIVÍTEJTE JARO V NOVÉ KOLEKCI ALPINE PRO

Tipy a novinky

Jaro je tu a s tím jde ruku v ruce i výměna šatníku. Konečně můžeme odhodit teplé kabáty a kozačky a nasát energii z probouzející se přírody. Vždyť kde jinde získáme sílu a vnitřní klid, který potřebujeme v době, kdy jsme zavaleni stresem. Prodyšná, odolná, lehká a inspirována přírodou, taková je nová kolekce určená pro jaro/léto 2015 přední české outdoorové společnosti Alpine Pro. Při jejím vytváření se vycházelo z potřeb lidí, kteří žijí aktivně a často pobývají v přírodě. Právě oni najdou v naší nabídce produkty, které dokážou uspokojit všechny jejich nároky. Ať už se jedná o bundy, vesty, kalhoty nebo mikiny, všechny produkty byly vyrobeny s maximálním důrazem na funkčnost. Z toho důvodu můžeme tvrdit, že ve výrobcích Alpine Pro vás aprílové počasí nepřekvapí.
Nadcházející kolekce kromě oblečení do přírody obsahuje i produkty využitelné v celé řádce sportů, zároveň se nezapomnělo ani na obuv či doplňky, jako jsou čepice, šátky, ponožky a batohy.

Dětská mikina KIEROje vyrobena z hřejivého microfleecového materiálu se stojáčkem a krytkou brady. Vhodná je na všechny druhy sportovních aktivit od cyklistiky a bruslení až po treking. Vyrábí se v růžové, modré, zelené a praktické černé barvě.
Cena: Kč 549,-
Velikosti: od 92 cm do 170 cm

Dámská softshellová vesta FANIS 2 je vhodná na jakoukoli sportovní aktivitu. Strečový materiál a funkční vlastnosti zajistí, že ať už se budete jen tak procházet, posedávat v přírodě či vám díky běhu vyskočí tep hodně vysoko, budete stále v teple. K dostání je v růžové a černé barvě s šedými průstřihy.
Cena: Kč 1.599,-
Velikosti: XS – XXL

Pánskou bundu MONTROSE 2 oceníte především při vašich toulkách jarní přírodou. Díky membráně SOFTSHELL WINDBARRIER je bunda vodoodpudivá a větruodolná. Anatomicky tvarovaný materiál,taháčky pro snadnou manipulaci a spodní část s regulací šířky zajistí váš stoprocentní komfort. Bunda se vyrábí také v šedé a červené barvě.
Cena: Kč 2699,-
Velikosti: XS-XXXL

Špičková obuv TRIGLAV PTX LOW je vyrobena z té nejkvalitnější usně a doplněna o funkční membránu PTX. Materiál je velice pevný a přizpůsobivý a membrána navíc zajistí vysokou prodyšnost, voděodolnost a větruodolnost. Boty jsou vybaveny značkovou podešví VIBRAM, která je oděruodolná a disponuje dlouhou životností. Součástí obuvi je antibakteriální stélka PEP, která se tvarově snadno přizpůsobí chodidlu uživatele a zabraňuje vzniku bakterií a zápachu. Díky technologii HSS má výrobek speciálně vyztuženou patní část, která stabilizuje a chrání nohu i v těch nejnáročnějších podmínkách. Boty jsou určeny pro veškeré outdoorové aktivity, včetně těch náročných vysokohorských. Tento výrobek jistě splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů.
Cena: 2 699 Kč
Kompletní sortiment nové kolekce si můžete prohlédnout zde.

ALPINE PRO, a.s. je ryze českou společností, jež v roce 2014 oslavila 20 let od svého založení. Za tu dobu se zvládla stát lídrem na českém trhu s outdoorovým oblečením a doplňky, své místo našla i na zahraničních trzích, podařilo se jí opakovaně figurovat v TOP žebříčku Nejobdivovanějších firem České republiky i získat další ocenění v oboru.

Kromě kvalitního outdoorového vybavení pro širokou veřejnost Alpine Pro navrhuje a vyrábí také kolekce pro české olympioniky. S Českým olympijským týmem spolupracuje od roku 2009. První navržená kolekce pro Vancouver 2010 byla oceněna jako nejlepší olympijská kolekce (The Huffington Post), další kolekce pro OH v Londýně 2012 se nesla ve znamení unikátních holínek a ta poslední, pro OH v ruském Soči, se stala slavnou díky zlaté podšívce bund, které si někteří olympionici po vzoru Evy Samkové obraceli na ruby.

Poslední aktualizace: 18.3.2015
PŘIVÍTEJTE JARO V NOVÉ KOLEKCI ALPINE PRO na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu