Loading...

Prohlídka pivovaru nabitá akcí a zábavou

Tipy a novinky

Prožijte neobvyklou prohlídku pivovaru! V Plzni si během prohlídky pivovaru Gambrinus například si zakopete penalty, zahrajete na kytaru nebo se projedete na starém náklaďáku. Také zjistíte, jak se pivo správně čepuje, a vyzkoušíte si, jaký by z vás byl výčepní.

Poznejte, jak se pivo Gambrinus vaří
Samotná prohlídka vás nejprve zavede do provozu pivovaru, kde se dozvíte, jak sládkové vaří pivo Gambrinus a dohlížejí na jeho kvalitu. Poznáte suroviny, tradiční postupy a nejmodernější technologie, které stojí za tímto českým pivem.

Pobavte se v interaktivní Gambrinus Aréně
Neopakovatelný zážitek vás čeká v interaktivní „Gambrinus Aréně". Projedete se v čase na historickém náklaďáku a dozvíte se, kdo se zasadil o obnovení pivovaru, který byl během náletů v roce 1945 téměř zničen.

Zúčastníte se také penaltového rozstřelu na interaktivním plátně a zkusíte podržet svůj tým v rozhodujícím okamžiku zápasu. V souboji kytar si zase zahrajete na hlavní scéně největšího českého festivalu po boku Tří Sester nebo Kabátu a možná v sobě objevíte skrytý rockový talent.

Ochutnejte pivo Gambrinus a naučte se ho správně čepovat
Na závěr prohlídky, pokud vám již bylo 18 let, vás čeká ochutnávka několika typů piva Gambrinus, během které vám jeden z pivovarských odborníků vysvětlí, jak se pozná kvalita piva a jak o něj má správně pečovat. Pod odborným dohledem si také sami vyzkoušíte správné čepování.

Odvezte si suvenýr s sebou
Sebe nebo své blízké můžete potěšit originálním pivním dárkem. Bohatý výběr najdete v dárkové prodejně na historickém nádvoří pivovaru.

Party víkendy v pivovaru Gambrinus
Chcete si to v pivovaru opravdu užít. Přesvědčte kamarády a objednejte si Gambrinus Párty.

Čeká vás kopec zábavy exkluzivně jen pro vaši skupinu. Strávíte čtyři a půl hodiny v srdci pivovaru s odborníky na pivo a pivovarnictví a výborným pivem Gambrinus. Můžete se těšit na prohlídku pivovaru, soutěže v Gambrinus Aréně, školu čepování a tříhodinové posezení s občerstvením a konzumací piv Gambrinus. Více informací najdete na stránkách pivovaru. Vezměte kámoše nebo klidně celou fotbalovou jedenáctku včetně trenéra a vyrazte do pivovaru Gambrinus v Plzni, kde vás čeká unikátní zážitek.

Prohlídky pivovaru Gambrinus je možné absolvovat do 1. května 2013 každou sobotu ve 13:00 nebo 15:30 hod.
Gambrinus Párty si můžete objednat na jakýkoliv čas a termín.

Pivovar Gambrinus
U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň
Tel.: +420 377 062 888
E-mail: exkurze@gambrinus.cz
www.pivovar.gambrinus.cz


Poslední aktualizace: 29.4.2013
Prohlídka pivovaru nabitá akcí a zábavou na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu