Loading...

Průvodce Za vinařskými zážitky – Slovácko získal první místo

Tipy a novinky

ZLÍN - Asociace novinářů a publicistů píšících o cestovním ruchu (Czech Travel Press) vyhlásila pro rok 2010 anketu o nejlepší turistické průvodce, regionální průvodce a mapy.

V kategorii regionálních průvodců získala první místo publikace „Za vinařskými zážitky – Slovácko“, kterou vydala Centrála cestovního ruchu Východní Moravy.

„Průvodce Za vinařskými zážitky – Slovácko byl naší centrálou vydán ve spolupráci s Regionem Slovácko – sdružením pro rozvoj cestovního ruchu a produkční agenturou m-ARK Olomouc. Samotné téma průvodce, který návštěvníka provází vinicemi Slovácka a navádí na známá i méně známá místa, je velmi zajímavé. Díky velkému nasazení všech partnerů se nám podařilo vydat publikaci zdařilou po všech stránkách. Je odborně, obsahově, graficky i stylisticky výborná a jsme rádi, že si toho všimli hodnotitelé ankety“, říká Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

„Průvodce obsahuje popis zajímavých turistických cílů ve vazbě na vinařskou turistiku, popis moravských vinařských stezek procházejících územím regionu a především inspirativní programy s vinařskou tematikou, akční balíčky, zážitkové programy. Vinaři, vinohrady, vinařské sklepy, kultura vína jsou svébytným světem Slovácka, který je nutno poznat. Smyslem průvodce je přehledné spojení všech těchto informací“, dodává Josef Hapák, tajemník Regionu Slovácko.

Dodejme, že průvodce je pro zájemce k dispozici v informačních centrech turistické oblasti Slovácko.

Poslední aktualizace: 23.3.2011
Průvodce Za vinařskými zážitky – Slovácko získal první místo na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu