Loading...

PRVNÍ PŘEROVSKÝ AVON POCHOD ROZDÁVAL NADĚJI - AVON POCHOD 2013 - Růžová 100% naděje

Tipy a novinky

11. května 2013 se uskutečnil první přerovský Avon Pochod proti rakovině prsu, akce plná solidarity a naděje. I přes nepřízeň počasí se přerovský Pochod vydařil a téměř 400 účastníků tak podpořilo boj se zákeřnou nemocí.

Celá akce pod vedením moderátorky rádia RUBI Pavlíny Matulové začala v parku Michalov již v 11 hodin vystoupením mažoretek ze střediska Atlas Přerov. Po představení se jeviště zhostila fenomenální skupina Juming Drums, která všechny dostala do správné energické nálady. Vrcholem dopoledního programu bylo vystoupení Leony Machálkové, jejíž šarm a zpěv rozzářil podium a obveselil celé publikum.

Samotný Avon Pochod odstartoval Bc. Michal Zácha, náměstek primátora města Přerov. Po přestřihnutí AVON pásky se vydaly stovky pochodujících na trasu dlouhou 2 km. Aby cesta rychleji ubíhala a měla správnou energickou atmosféru, šli celý Pochod také členové skupiny Jumping Drums a bubnovali na africké bubny. Přerovského Avon Pochodu se zúčastnily rovněž zástupkyně sdružení pacientek s rakovinou prsu Mamma HELP, které je provozovatelem bezplatné Avon linky proti rakovině prsu, jejíž fungování sponzoruje právě Avon.

Po dvoukilometrovém Pochodu byl připraven i bohatý odpolední program, dámy se mohly nechat nalíčit a dozvědět se více o kosmetice Avon a nových trendech v líčení ve speciálních kosmetických stanech. Avšak nejdojemnějším momentem celého odpoledne bylo jednoznačně vypouštění balónků doprovázené proslovem manažerky PR a reklamy společnosti Avon Cosmetics Aleny Pytlíčkové a novou hymnou Avon Pochodu – Budu tu stát, kterou nazpívala Monika Absolonová a David Deyl. Tento akt není jen vzpomínkou na ty, kteří již nejsou s námi, ale je především dodáním naděje těm, kteří to potřebují.

Lucie Procházková, zónová manažerka a organizátorka Avon Pochodu Přerov shrnuje celou akci slovy: „Můj pocit jako organizátora je skvělý a věřím, že se nám povede zorganizovat více takových akcí, na podporu všech co potřebují pomoct.“

Akce sloužila i jako pozvánka na Avon Pochod v Praze, který startuje 8. června ve 12 hodin ze Staroměstského náměstí. Velký dík patří všem 400 účastníkům, kteří i navzdory nepříznivému počasí akci podpořili. Děkujeme také Městu Přerov za podporu a zapůjčení parku a technické podpory.

Poslední aktualizace: 15.5.2013
PRVNÍ PŘEROVSKÝ AVON POCHOD ROZDÁVAL NADĚJI - AVON POCHOD 2013 - Růžová 100% naděje na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu