Loading...

Rakouské Korutany zvou na lyžování zdarma a 50% slevy na vstup do termálních lázní

Tipy a novinky

Slunečné lyžování a akce na sjezdovce

Foto: pilnas

Heiligenblut nebo Nassfeld, Bad Kleinkirchheim, Gerlitzen nebo Katschberg – zimní hosté mají v Korutanech občas problém vybrat si mezi mnoha z nejkrásnějších alpských středisek se skutečnou zárukou slunce a sněhu. Celkem tady na ně čeká 1.028 kilometrů alpských sjezdů pro odvážné i méně pokročilé sjezdaře. V mnoha korutanských lyžařských střediscích garantují špičkově upravené sjezdovky až do posledního dne lyžařské sezóny. A pod Jarním sluncem a s příjemnými teplotami jsou lákavými místy k odpočinku také sluneční terasy. Nejoblíbenější známé lyžařské středisko Nassfeld se mění na jaře na největší sluneční terasu v Alpách. Mnoho typických lyžařských chat a restaurací ve středisku láká tématickými bary na sněhu k občerstvení a samozřejmě k odpočinku. Super muzika, originální drinky a dobrůtky zcela mimo běžnou nabídku potěší požitkářské lyžaře, zajít je možné třeba do senného, limbového, slunečního nebo březového baru. K tomu všemu se tu navíc každý víkend odehrává mnoho rozmanitých akcí, jako třeba lyžařské a módní přehlídky, Ö3-Ice Cube Party, Festa de Cuba, Almdudler Schlagerparty atd..

Lyžování zdarma na závěr sezóny v Bad Kleinkirchheimu

Od 12. března až do 3. dubna 2011 nabízí lázeňské a lyžařské centrum Bad Kleinkirchheim opět výhodné týdny s názvem „SkiThermen Wochen“ pro lyžaře, milující slunce a koupání. Tato nabídka se týká všech hostů smluvních partnerů a zahrnuje lyžování zcela zdarma a 50 % slevu na vstup do obou lázeňských areálů - více informací na www.badkleinkirchheim.at

Super slunečné lyžování

Foto: pilnas

Atraktivní nabídka pro všechny, kteří chtějí zažít pocit jízdy na blyštícím se sněhu a zářícím nebem nad hlavou. Balíček se jmenuje Super slunečné lyžování /rezervace: www.korutany.com/ a zahrnuje 4 noci ve ***hotelu včetně polopenze a 3-denní Topskipass Kärnten-Osttirol. Balíček stojí od 265 EUR za osobu ve dvoulůžkovém pokoji. Nabídka platí od 12.03. do 16.04.2011.

Poslední aktualizace: 28.2.2011
Rakouské Korutany zvou na lyžování zdarma a 50% slevy na vstup do termálních lázní na mapě
Autor: pilnas
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu