Loading...

Rekreace ROH - dovolena v Tatrách jako tenkrát

Tipy a novinky

Nutnosti dovolené jednotný úbor v barvách modré, bílé a červené, jinak s námi nikdo nejede. Povinností všech zúčastněných je společný celodenní program, který je zaměřený na vzdělání, posílení naší duševní a fyzické kondice.

Tak přesně toto na „Dovolené v Tatrách jako tenkrát“ nezažijete. Recesní „Rekreace ROH - dovolená v Tatrách jako tenkrát“ je speciální retro pobyt cestovní kanceláře ATIS, která již několik let pořádá 3x do roka tyto retro pobyty pro lidi, kteří rádi vzpomínají, mají smysl pro humor a rádi se seznamují, jako tenkrát.

Dovolená v Tatrách jako tenkrát Vás vrátí do doby odborářských rekreací ROH, které měly své kouzlo. I zde je nastolen program pod vedením sportovních a kulturních referentů. Vše je dobrovolné, jen dobrá nálada a úsměv jsou povinností.

Ráno Vás probudí řízné tóny budíčku a krev si rozproudíte rozcvičkou v ranní rose. V průběhu dne Vás čeká brigáda, opékání špekáčků a rekreační soutěže, které vyvrcholí soutěží ve vaření kotlíkového guláše.

Absolvují se výlety do Popradu, na Štrbské a Popradské pleso, rekreační turistika s průvodcem na Studenovodské vodopády. Programovou perlou je splav Dunajca na pltích v Pieninském národním parku s goralským obědem. Prohlídka skanzenu a výrobny první slovenské whisky včetně ochutnávky. Nechybí celodenní výlety „spišský okruh“ (královská Levoča, Spišský hrad) nebo Polsko. Vše záleží jen na rozhodnutí rekreantů kam se chtějí podívat. Nechybí ani seznamovací a „rozlučkový“ večírek s retro kapelou, který je velmi oblíben.

Gustav Anděl - alias Jaroslav Marvan by se nestačil divit!

Kdo z Vás by neznal legendární kultovní film „Anděl na horách“ v hlavní roli s Jaroslavem Marvanem alias revizorem Andělem, který se odehrával v tomtéž hotelu Morava, jako se konají dnešní recesně-rekreační ROH dovolené.

Recese kam se podíváš

Jedině co připomíná onu dobu totalitní na těchto pobytech je výzdoba imitující „Zotavovnu ROH“. Nápisy tehdejší doby jsou pro pobavení, např. „Traktor v poli špatně leze, překážejí-li mu v cestě meze“, stejně tak jako dobrovolné retro oblečení. Jde pouze o zábavu a ta je určena pro lidi, kteří se umí bavit a povznést se nad věcmi, které nějak ovlivnily naše životy. Kdo hledá v pobytu „Rekreace ROH – Dovolená v Tatrách jako tenkrát“ nějakou spojitost s politikou, tak je na omylu.

Vlakem do Tater

Chcete-li se bavit déle, doporučujeme svézt se na pobyt vlakem, ve kterém je rezervován vagón pouze pro rekreanty ROH. V tomto vagónu Vás přivítá "rekreační referent ROH", který Vás usadí na přidělená místa. Cestou Vám odpoví na případné dotazy k podrobnostem programu Rekreace ROH a pojede s Vámi celou cestu až do Popradu. V Popradu si za zpěvu přestoupíte do připravených autobusů, které Vás odvezou i se zavazadly, až k hotelu MORAVA v Tatranské Lomnici. Nástup je po trase Praha – Pardubice – Česká Třebová – Zábřeh na Moravě – Olomouc – Hranice – Ostrava – Havířov – Český Těšín – Třinec.

Dovolenou v Tatrách jako tenkrát lidé milují!

Většina rekreantů, kteří přijíždějí na retro „Dovolenou jako tenkrát“ je ve věku mezi 50 a 65 lety. Pobyt ovšem navštěvují i pětatřicátníci se svými dětmi. Tato věková skupina totiž byla v éře „ROH Zotavoven“ v dětském věku a rádi vzpomínají na své dětství, které zde trávili s rodiči.

Že je retro pobyt „ROH - Dovolená v Tatrách jako tenkrát“ v recesním podání cestovní kanceláře ATIS úspěšný, svědčí i 2500 rekreantů, kteří se „ozdravného pobytu“ již zúčastnili. Někteří rekreanti jsou zde již po několikáté a pravidelně se vracejí se svými známými.

Pojeďte s námi, je to sranda a báječná zábava!

Termíny retro pobytu „ROH – Dovolená jako tenkrát“ jsou ve třech turnusech 25.4. - 2.5., 15.8. - 22.8. a 12.9. - 19.9. Vítání jsou všichni bez rozdílu věku a rodinného stavu :)

Více informací včetně programu pobytu naleznete na oficiálních webových stránkách.

Poslední aktualizace: 7.4.2015
Rekreace ROH - dovolena v Tatrách jako tenkrát na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu