Loading...

Rychle nebo v poklidu, ale vždy pohodlně – takové je cestování v Německu

Tipy a novinky

Německá dopravní infrastruktura patří k těm nejlepším v Evropě. Nejen její délka, ale také dobré propojení různých komunikací umožňuje rychlý a bezproblémový přesun po celé zemi.

Zemi křižuje 12 700 kilometrů dálnic a téměř 35 000 kilometrů železničních tratí přiváží hosty na zhruba 5 400 nádraží. Cestující letadlem mají k dispozici přes 40 letišť. Ten, kdo raději cestuje v poklidu, může německé regiony objevovat při jízdě po klidných, vedlejších silnicích, například na jedné z více než 150 tematických tras, nebo si vychutnat jízdu venkovskými oblastmi v regionálních vlacích.

Ať už spěcháte na jednání, nebo chcete Německo objevovat vlastním tempem, najdete zde ten pravý dopravní prostředek.

Letecká doprava – i vzdálenější cíle na dosah ruky
S německou Lufthansou můžete obletět celý svět. Tato letecká společnost navíc nabízí několik přímých linek do Německa. Nejen proto je Lufthansa strategickým partnerem Německé turistické centrály.

Právě teď také můžete soutěžit o dvě letenky z Prahy do New Yorku. Stačí, když zodpovíte jednoduché otázky a už jste o krok blíž k Vaší výhře. Soutěž probíhá do 31. 3. 2013.

Cestování vlakem
Cestování vlakem v Německu je rychlé, bezpečné a pohodlné. Německé dráhy nabízejí několik přímých spojů do Německa (Berlín, Norimberk, Mnichov). Ať už se vydáváte za kulturou, sportem, nákupy, nebo jedete navštívit příbuzné a kamarády v Německu, Německé dráhy Vám vždy nabídnout spojení přímo šité na míru. Pro český trh jsou k dispozici i jízdenky za zvýhodněnou cenu, mezi nimi např. Evropa speciál.

Poslední aktualizace: 21.3.2013
Rychle nebo v poklidu, ale vždy pohodlně – takové je cestování v Německu na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu