Loading...

S vínem pěšky i na kole – Vinné sklepy Valtice zvou na oblíbenou vinařskou tour

Tipy a novinky

Vydejte se do úrodných moravských vinic ochutnat výtečná vína. Společnost Vinné sklepy Valtice, největší pěstitel vinné révy v ČR, 22. června pořádá prohlídku vinic pěšky i na kole zpestřenou ochutnávkami a zábavnými soutěžemi.

Po velkém úspěchu vinařské tour v předcházejících letech jsou tentokrát připraveny dvě varianty. Milovníky vína, kteří preferují pěší turistiku, autobusy odvezou do Dolních Dunajovic, kde následuje prohlídka vinic
s výkladem o historii a jedinečnosti tohoto mikroregionu a ochutnávka vín vyrobených z hroznů, které dozrály právě na těchto krásných vinicích. Celý výlet bude zakončen prohlídkou předního moravského vinařství – Vinařství Kovács spojenou s degustací. Cyklisté se mohou vydat na středně náročnou trasu dlouhou cca 25 – 30 km po lichtenštejnských a vinařských stezkách v okolí Valtic. Start je vždy v 9:30 u Zámeckého sklepa ve Valticích a předpokládaný konec akce ve 13 hodin. Účastnický poplatek je 200 Kč a zahrnuje také skleničku, nealko pití, občerstvení a 6 vzorků výtečných vín z produkce Vinných sklepů Valtice a Vinařství Kovacs.

Z organizačních důvodů je nutná předchozí rezervace. Chcete-li prožít nezapomenutelné dopoledne na vinici, nezapomeňte se nejpozději do 12. června přihlásit na tel./fax: 519 353 530, e-mail: spvv@vsvaltice.cz nebo martina.hornikova@vsvaltice.cz. Akce S vínem pěšky i na kole se uskuteční pouze za příznivého počasí.

Nenechte si ujít další pozoruhodnou událost z vinařského kalendáře, pořádanou Vinnými sklepy Valtice, a. s.

Poslední aktualizace: 7.6.2013
S vínem pěšky i na kole – Vinné sklepy Valtice zvou na oblíbenou vinařskou tour na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu