Loading...

Seznamte se s novou outdoorovou digitální kamerou RICOH WG-M1

Tipy a novinky

RICOH IMAGING CORPORATION uvedl na trh novou outdoorovou digitální kameru RICOH WG-M1 pro záznam akcí a sportovních událostí. Firma se již delší dobu zabývá vývojem digitálních fotoaparátů série WG, které mají vodotěsnou konstrukci, odolnost proti prachu a jsou nárazuvzdorné. WG-M1 následuje vodotěsné fotoaparáty, které zaznamenávají dobrodružné zážitky v pohybu.

RICOH WG-M1 má WiFi, je vodotěsná až do hloubky 10m bez potřeby dalšího ochranného pouzdra, je nárazuvzdorná proti pádu ze 2m a je schopna pracovat až do extrémní teploty -10°C. S ultra širokoúhlým objektivem, zaznamenává dynamické Full HD videoklipy s reálným pocitem hloubky. WG-M1 nabízí velké množství pokročilých vlastností, včetně multitaskingu, kdy uživatel může kontrolovat snímky během záznamu snímků nebo videoklipů v reálném čase na 1.5-palcovém barevném LCD monitoru.

Přibližně 14.0 efektivních megapixelů zaznamenává živé, jasné, snímky ve vysokém rozlišení, při vysokorychlostním záznamu, je subjekt zaznamenán rychlostí cca 10 snímků/sek. Lehké tělo má jedinečný outdoorově orientovaný design s velkými ovládacími tlačítky, se kterými je ovládání kamery za jakýchkoliv podmínek hračkou.

S WG-M1 přichází celá řada nového příslušenství pro upevnění kamery pro nápadité řešení záznamu dobrodružných zážitků do snímků a videoklipů. WG-M1 má v balení řemínek na karabině, kterou lze připnout kameru pro snadné nošení. Volitelný WG stojánek s adhezivní plochou slouží pro upevnění na různé povrchy. Mezi další volitelné úchyty, je úchyt na zápěstí, na helmu a na silném magnetu.

Zaznamenejte a vytvářejte snímky svých dobrodružství pomocí kamery Ricoh!

Poslední aktualizace: 15.11.2014
Seznamte se s novou outdoorovou digitální kamerou RICOH WG-M1 na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu