Loading...

Síla přírody odhalena

Tipy a novinky

Zemětřesení, vulkány, tsunami a extrémní záplavy - tato série zkoumá příčinu těchto extrémů, smrtící energie, která se uvolní a výjimečně krásné a dramatické krajiny, která v důsledku toho vznikne. Mezi vrcholné okamžiky série patří sledování síly ohně, objevování neslavných vulkanických erupcí, k nimž došlo v Pompejích a jejich účinku na život v daném okamžiku; voda a to jak tvaruje svět okolo nás, ničivou i obnovující sílu; seznámíme se světem tornád, blesků a větru, který ničí jak lidské životy, tak naši krajinu.

Premiéra na Viasat Nature!
Neděle, od 13. dubna do 27. dubna v 19:15 hod.

Viasat Nature: Zábavný, vizuálně neobyčejný program, jehož pořady o zvířatech, přírodě a životě v divočině vyhrávají mnoho cen. Objevuje fascinující chování zvířat a úžasnou přírodu na celém světě.
Viasat Explorer: Zábavný dokumentární program vysílající převážně dokumenty faktu - zákulisí velkého fotbalu, rychlých automobilů, filmy o zázracích moderní vědy nebo třeba šokující dokumenty z kriminálního prostředí.
Viasat History: Zábavný dokumentární program, který svým divákům nabízí širokou škálu kvalitních historických dokumentů od doby prehistorické až po dobu moderní, ale také biografie, dobové dokumenty, filmy o pop kultuře a další.

Poslední aktualizace: 4.4.2014
Síla přírody odhalena na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu