Loading...

Sir Joseph Eiger je vestou na expedice i do města

Tipy a novinky

Téměř 40 let vyrábí Sir Joseph kvalitní outdorové vybavení. Péřové a primaloftové oblečení, péřové Spací pytle, nepromokavé oblečení i oblečení pro volný čas. Značka je známa výrobou funkčních výrobků schopných obstát i v extrémních podmínkách nejvyšších hor světa a zároveň plně přizpůsobitelných potřebám a požadavkům zákazníků. Ti si mohou nechat potřebné vybavení „ušít přesně na míru" podmínkám a účelu, pro který bude používáno.

I v letošním roce tradiční česká rodinná firma budující základ své kolekce na letitých zkušenostech zakladatele Josefa Rakoncaje přichází s novinkami, které osloví jak profesionály, tak i běžné uživatele. Například model Eiger, ultralehká vesta pojmenovaná podle téměř 4 tisícového vrcholu horského masivu Jungfrau ve švýcarských Alpách je primárně určena na expedice a ke sportovním výkonům. Lze ji použít nejen jako termoizolační vrstvu, ale i samostatnou část oděvu, takže je praktická i na běžné civilní nošení. Nebo jako záložní teplou vrstvu místo fleesu v horách, ať už jste lezkyně, běžkařka nebo skialpinistka. Vesta je navržena tak, aby sloužila jako vrchní izolační vrstva v období jara, podzimu a začátku zimy, případně jako vrstva, která nemá téměř žádný objem. Na péřovku byl použit lehoučký materiál Softex® 40 DWR a náplň v podobě prachového husího peří o plnivosti 650 Cuin/oz. Důmyslná konstrukce a technické detaily zaručují minimální hmotnost – cca 260 gramů, neuvěřitelnou skladnost, maximální pohodlí v extrémních podmínkách a volný pohyb při náročných výstupech. Teplotní určení je definováno rozpětím 0 - 15st.C.

  • Materiál Softex® 40 DWR
  • Oboustranně rozepínatelný zip YKK
  • Dvě vnější kapsy na zip
  • Jedna menší vnitřní kapsa s kompresním váčkem
  • Levá kapsa sloužící po otočení naruby jako skladovaci prostor
  • Jednoruční ovládání samosvorek
  • Olemované průramky

Vesty jsou k dispozici v pánském i dámském střihu, jsou vyráběny v módních barvách, v černé, tyrkysové a červené. V případě dámské varianty střih dokonale kopíruje křivky ženského těla. Součástí výrobku je váček pro kompresní uložení, cena 2.690,- Kč. Další informace na www.sirjoseph.cz.

Poslední aktualizace: 29.11.2012
Sir Joseph Eiger je vestou na expedice i do města na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu