Loading...

Sir Joseph Kanamo: univerzální klokanka do města, na sport i do přírody

Tipy a novinky

Sir Joseph, domácí výrobce outdoorového oblečení a doplňků, má ve své kolekci novinku v podobě unisexové klokanky Kanamo.

Ultralehká primaloftová klokanka je určena ke každodennímu nošení nejen do města, ale i do přírody nebo na sportovní aktivity. Lehoučký materiál Softex® 40 DWR, náplň Primaloft® Sport, důmyslná konstrukce a technické detaily zaručují minimální hmotnost – jen 450 gramů a teplotní určení 0-15st.C. Kanamo je neuvěřitelně skladná, maximálně pohodlná a garantující volný pohyb při náročných pohybových aktivitách. K dispozici ve velikostech S-XXL v černé, červené a tyrkysové barvě za 2.990,- Kč. Prodává řetězec Hudy sport i další prodejci.

Detailní informace naleznete na www.sirjoseph.cz.

Téměř 40 let vyrábí Sir Joseph kvalitní outdorové vybavení. Péřové a primaloftové oblečení, péřové Spací pytle, nepromokavé oblečení i oblečení pro volný čas.

Poskytujeme oblečení a vybavení nejlepším světovým výškovým lezcům, kteří dobývají osmitisícovky, horolezcům, kteří zdolávají skalní stěny na všech kontinentech, polárníkům, trekařům, turistům i dětem objevujícím svět.

Zúročujeme zkušenosti z desítek expedic do nejvyšších hor světa a inspirujeme se od nejlepších světových horolezců současnosti.

Kvalita, spolehlivost, dlouhá životnost. Inteligentní technická řešení, praktické detaily, vysoce funkční materiály, nejlepší evropské husí prachové peří, špičková kvalita zpracování všech našich výrobků, vlastní výrobní zázemí. Atraktivní design a barvy, perfektně padnoucí střihy a důmyslné doplňky. To je směs, ze které tvoříme to nejlepší outdoorové vybavení a oblečení.

Přejeme Vám intenzivní zážitky a šťastné návraty domů.

Poslední aktualizace: 13.2.2013
Sir Joseph Kanamo: univerzální klokanka do města, na sport i do přírody na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu