Loading...

Sir Joseph myslí na ženy

Tipy a novinky

Sir Joseph, značka nejlepšího českého horolezce Josefa Rakoncaje a současně tradiční český výrobce outdoorového oblečení a doplňků, představil novinky i inovované stálice ze své kolekce pro letošní zimu.

Například prodlouženou péřovou bundu z řady trekking, Zirkon lady, konstruovanou jak již název napovídá, speciálně pro ženy. Byla navržena pro zimní treky a výlety, zimní sporty, ale i na zimu do města. Střih dokonale kopíruje křivky ženského těla a ekologický vrchní materiál Softex® Eco garantuje úplný komfort ve všech podmínkách. Důmyslně uzavřená X - konstrukce komor zabraňuje pohybu peří z komory do komory a umožňuje bezproblémové vyprání. Vysoký tepelný komfort je definován teplotním určením -15st.C také díky nejkvalitnějšímu husímu peří o plnivosti 650 Cuin/oz. Celková hmotnost 700 gramů, na výběr ze dvou barev – černé a červené. Cena 6.290,- Kč. Podrobnější informace na www.sirjoseph.cz.

Téměř 40 let vyrábí Sir Joseph kvalitní outdorové vybavení. Péřové a primaloftové oblečení, péřové Spací pytle, nepromokavé oblečení i oblečení pro volný čas. Značka je známa výrobou funkčních výrobků schopných obstát i v extrémních podmínkách nejvyšších hor světa a zároveň plně přizpůsobitelných potřebám a požadavkům zákazníků. Ti si mohou nechat potřebné vybavení „ušít přesně na míru" podmínkám a účelu, pro který bude používáno.

Poslední aktualizace: 18.12.2012
Sir Joseph myslí na ženy na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu