Loading...

Skandinávií se psím spřežením

Tipy a novinky

Nejlepší způsob, jak objevit krásy zimní Skandinávie, je projížďka zasněženou krajinou se psím spřežením. Dokonalé odreagování a vytržení z každodenního shonu, načerpání nové energie v panensky čisté krajině a přespání v nejseverněji umístěném ledovém hotelu. Dokonalý výlet do divočiny vám pomůže naplánovat cestovní kancelář Periscope Skandinávie.

Pokud i vy jste už unaveni z každodenních povinností a klasická dovolená u moře vás příliš neláká, určitě vás osloví nabídka dobrodružného zimního cestování se psím spřežením, kterou nachystala cestovní kancelář Periscope Skandinávie.

Destinací pro zimní dobrodružství se psím spřežením je norské Kirkenes, které se nachází až u samotných hranic s Ruskem v údolí Pasvik. Přímo na místě vám bude zapůjčeno speciální zateplené oblečení a obuv a projdete nenáročným musherským výcvikem. Poté už následují samotné projížďky se psy zasněženou krajinou, sauna a nocleh v chatě.

Jednou z nabízených možností je také doobjednání prohlídky a noclehu v ledovém hotelu v Kirkenes, který je nejseverněji položeným ledovým hotelem na celém světě. Pobyt v tomto hotelu zahrnuje například i večeři o třech chodech, snídani a saunu, a představuje tak dokonalý odpočinek a relax po aktivně strávených dnech v přírodě se psím spřežením.

Cestovní kancelář Periscope navíc připravila i soutěž o 4 zájezdy do Norska, kde můžete hlasovat o nejkrásnější místa v Norsku a vyhrát zájezd, díky kterému je pak spatříte na vlastní oči, nebo sledujte cestovní kancelář Periscope Skandinávie na Facebooku.

Poslední aktualizace: 13.3.2013
Skandinávií se psím spřežením na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu