Loading...

Slunečná Jižní Morava

Tipy a novinky

... to je krásný kout České republiky. Jsou zde srdeční lidé, dobré víno a nádherné památky. Například Lednicko-valtický areál se svým novogotickým zámkem v Lednici je dokonce zapsán na seznam světového a kulturního dědictví UNESCO. Tato oblast nabízí nejvíce slunečných dní v roce z celé ČR.

Dalším lákadlem této oblasti jsou již od roku 2007 Lázně Lednice- lázeňský dům Perla www.lednicelazne.cz. Je kousek od zámecké zahrady a nabízí procedury jak léčebné, tak relaxační (jodobromové koupele, různé druhy masáží, chmelový ráj, kokosové omlazení apod.). Léčivým zdrojem LD Perla je jodobromová minerální voda, která má blahodárné účinky na pohybové ústrojí, a neurologický systém. Podpůrně se může použít při léčbě neplodnosti.

Lázeňský dům Perla stále rozšiřuje svou nabídku. Již nyní láká na více jak sto procedur různého druhu.

Příjemné překvapení pro všechny, kteří do lázeňského domu Perla zavítají v roce 2013, bude jistě několik novinek – vířívá vana s mořskou vodou pro šest osob, terapie „Kávové osvěžení“, která je zaměřená na zeštíhlení, detoxikaci a redukci celulitidy. Peeling, sérum, tělová maska a závěrečná péče obsahují vysoký podíl kávy, řas Dunaliella Salina, kofeinu a výtažky z Hebanu a navíc naprosto neodolatelně krásně voní.

Pro ty, kteří mají sedavé zaměstnání, bolesti kloubů, zad a krční páteře je tu další novinka – Tibetská masáž solnými měšci – dochází při ní k silné drenáži tekutin, odvodu toxinů z těla, má aromaterapeutické a vyhlazující účinky.

Možná uvažujete jak strávit čas, či kam vyrazit – zkuste „Perlu Lednice“

www.lednicelazne.cz

Poslední aktualizace: 19.11.2012
Slunečná Jižní Morava na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu