Loading...

Soutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítěze!!!

Tipy a novinky

Historicky první ročník soutěže Czech Hotel Awards – Hotel roku 2012 se stal přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby. Do soutěže bylo přihlášeno 265 hotelů z celé České republiky a ceny se udílely v 5 kategoriích.

V kategorii 4* hotelů získal Hotel Budweis**** hned dvě prvenství – Hotel roku 2012 v Jihočeském kraji a Absolutní vítěz v kategorii 4* hotel. Navíc se může pyšnit největším počtem zaslaných hlasů z řad široké veřejnosti. Za Vaši přízeň a zaslané hlasy všem velice děkuje.

Hotel Budweis**** je nový hotel, nacházející se přímo v historickém jádru města České Budějovice, v klidné části, u ústí slepého ramene řeky Malše. Historie budovy sahá až do 14. století, kdy na tomto místě stával mlýn. Jen pár kroků od hotelu se nachází hlavní čtvercové náměstí Přemysla Otakara II., jež patří mezi nejhezčí v Evropě, a Dominikánský klášter – nejstarší památka města, který byl vystaven při zakládání města ve 13. století.

Pro návštěvníky hotelu i hotelové hosty je k dispozici 60 bezbariérových pokojů, restaurace, kavárna, lobby bar, salonek, konferenční sál, letní terasa, směnárna, Wi‑Fi zdarma v celém objektu, parking přímo u hotelu a nově dostavěné podzemní garáže monitorované kamerovým systémem. Sportovně založení hosté jistě uvítají půjčovnu kol a blízkost cyklistické stezky, která vede přímo kolem hotelu na Hlubokou nad Vltavou a ZOO Ohrada, a také hotelový tenisový kurt s novým umělým povrchem.

Restaurace a kavárna poskytují návštěvníkům stylovou a neformální atmosféru. V nabídce jsou jídla mezinárodní i tradiční české kuchyně. V rámci pravidelných gastronomických akcí během celého roku se můžete těšit mimo jiné na Dny slovenské kuchyně, Svatomartinskou husu a Zvěřinové hody. Kromě stálé nabídky jídel připravuje Hotel Budweis**** ve všední dny také polední menu. Velké oblibě se těší víkendová nabídka, pečená staročeská husa s domácími žemlovými knedlíky a červeným zelím. Profesionální personál gastronomického úseku zajistí dle Vašich představ jak rodinné oslavy, tak konference, semináře a jiná společenská setkání.

Ke standardnímu vybavení každého pokoje patří TV+SAT, minibar, žehlící souprava, trezor, telefon s přímou volbou do celého světa, rádio, možnost uvaření kávy a čaje na pokoji, koupelna s vanou a WC, vysoušeč vlasů. Bufetová snídaně je zahrnuta v ceně pokoje.

Celý objekt je klimatizovaný a všechny prostory jsou nekuřácké.

Hotel Budweis**** Vás všechny srdečně zve a těší se na Vaši návštěvu.

Poslední aktualizace: 23.8.2012
Soutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítěze!!! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu