Loading...

Tematický rok 2013 pro DZT: "Mladí cestují do Německa"

Tipy a novinky

Nová aktualizace aplikace „Youth HotSpots“

Německá turistická centrála (DZT) rozvinula svou mobilní aplikaci „Youth HotSpots“ vytvořenou v rámci tematického roku „Mladí cestují do Německa – HotSpots, Brandnew, Lifestyle“. Mladí cestovatelé, kteří cestují ve společnosti svých chytrých telefonů, se mohou nově informovat o dalších 250 vybraných atraktivitách v Německu, které byly do aplikace přidány od jejího startu v březnu 2013, a kromě toho mohou uživatelé také přidávat vlastní tipy na bezplatné internetové sítě po celém Německu. Nová aktualizovaná verze aplikace s celoplošným náhledem aplikace je zdarma k dispozici na Apple Store a Google Play Store.

Touto aplikací zprostředkovává DZT mladým zahraničním návštěvníkům přehled o více než 1.300 bezplatných internetových sítích po celém Německu a umožňuje jim tak bezplatný přístup na sociální sítě. Mimo to, připravili partneři DZT, jako Jugendherbergwerk a A&O Hotels und Hostels, pro uživatele této aplikace slevové kupony. Tato aplikace je součástí celoroční kampaně DZT na sociálních mediích, kterou odstartovala v březnu v rámci berlínského veletrhu ITB. Další součástí kampaně je také webová stránka, dostupná na www.germany.travel/youth. Zde je k dispozici interaktivní mapa, na níž jsou zobrazena prostřednictvím pulzujících kruhů místa v kategoriích „Must Sees“, „Night Live“, „Shopping“, „Bars & Cafés“ a „Festivals & Events“, kde je nabídka těchto atraktivit největší. Po kliknutí na příslušný pulzující kruh se objeví místa či města, v nichž se nacházejí rozmanité turistické atraktivity. „Návštěvnost naší webové stránky určené mladým cestovatelům se neustále zvyšuje. Od března 2013 tuto stránku www.germany.travel/youth navštívilo již více než 55.000 uživatelů. Tato frekvence návštěv reflektuje, jak dobře je tato kampaň u této cílové skupiny přijata,“ zdůrazňuje Petra Hedorfer, předsedkyně představenstva DZT.

O DZT
Německá turistická centrála (DZT) je německým národním úřadem cestovního ruchu s hlavním sídlem ve Frankfurtu nad Mohanem. Z pověření Spolkového ministerstva hospodářství a technologie (BMWi) zastupuje Německo jako zemi cestovního ruchu a na základě rozhodnutí Německého spolkového sněmu je tímto ministerstvem podporována. DZT vyvíjí a komunikuje strategie a produkty, aby nadále budovala kladnou image německých turistických destinací v zahraničí a podporovala cestovní ruch do Německa. K tomu provozuje 30 zahraničních zas­toupení po celém světě.

Poslední aktualizace: 13.1.2021
Tematický rok 2013 pro DZT: "Mladí cestují do Německa" na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu